directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Save you tonight-Kapitel 11

Kategori: Save you tonight

Previously:
Jag och Zayn var på väg hem från vår dag inne i city. Vi hade fikat och gått runt och handlat lite. Det har varit en väldigt mysig dag. Zayn parkerade precis bilen vid min lägenhet och jag tog ut mina påsar och sen gick vi upp till min lägenhet.
När vi hade gått upp och tagit av oss våra jackor så gick jag in i sovrummet och lade alla påsarna på min säng och plockade upp alla mina saker och kläder som jag hade köpt. Plötsligt så står Zayn i dörröppningen.
-Hi, what are you doing?
-Hi, I'm just unpacking my stuff that I bought, svarar jag och hänger in mina nya kläder i garderoben. Zayn kommer mot mig och tar påsarna och går ut igen. Jag hör att han går till köket och slänger dom. Efter en liten stund kommer han in igen.
-Should we go to the living room? Frågade jag.
-Yes, svarar han och jag går mot dörren men då tar han plötsligt min hand och jag blir helt förvånad. Han lutar sig fram mot mig och plötsligt möts våra läppar.

Kates perspektiv:
Jag blev helt förvånad av vad Zayn gjorde men när våra läppar mötes kändes det så rätt. Det kändes precis som att det var detta jag hade väntat på i hela mitt liv utan att veta om det. Det var Zayn hela tiden jag väntade på. Jag kände det nu.
När vi avslutade kyssen så tittade Zayn på mig och sa:
-Wow, that was amazing.
-Yeah, svarade jag bara. Jag var lite chockad innu så jag visste inte riktigt vad jag skulle svara.
-Should we go to the living room? Frågade Zayn mig och jag bara nickade och lät honom gå i förväg.

Vi valde att titta på film igen och denna gången blev det My sisters keeper. Jag älskar den filmen fast jag gråter alltid till den. Jag och Zayn satt tillsammans i soffan med en stor skål med popcorn mellan oss. Jag lutade mig mot Zayns axel och han tog min hand och så satt vi genom hela filmen.

Zayns perspektiv:
När filmen var slut så gick Kate in i köket och lämnade skålen. Jag plockade ut filmen ur dvd:n. När Kate kom tillbaka från köket så sa hon:
-The clock is over 12 so if you want you can crash here tonight.
-Yeah, that would be great. Thanks Kate, sa jag.
-No problem. I fix the guest room for you, sa hon ooh så försvann hon in i rummet.

Kates perspektiv:
Jag gick in i gäst rummet som Emilie alltid sov i när hon var här och hälsade på.
Jag började göra iordning till Zayn. Det skulle bli kul att han skulle sova här men också nervöst. Efter vår kyss visste jag inte riktigt var vi stod någonstans. Men jag hoppades på något bra för det kändes som att jag och Zayn hörde ihop. Det kändes bra när vi var tillsammans och jag känner mig trygg när jag är med honom och jag hoppas att han känner likadant. När jag var klar med rummet så gick jag ut till vardagsrummet igen och såg att Zayn satt på soffan och pratade i telefon. När jag satte mig bredvid honom i soffan så avslutade han samtalet.
-Who was that? Frågade jag honom.
-It was just Liam. I said to him that I would be staying here tonight so they know where I am.
-Aha, okey. I'm going to bed now. I'm really tired so... goodnight, sa jag till honom. Han reste sig upp ur soffan och kramade om mig och sen kysste han mig igen och sa god natt och försvann in i gästrummet. Jag fick exakt samma känsla som jag fick innan när han kysste mig. Det kändes så rätt. Jag gick in till mitt rum och lade mig under täcket och tog fram min mobil. Jag måste ringa Emilie och berätta allt, tänkte jag. Så jag ringde Emilie och väntade på att hon skulle svara.
Efter några signaler så svarade hon.
-Kate, what's up?! Why are you calling in the middle of the night?!
-Take it easy Emilie is nothing serious, sa jag för att lugna ner henne.
-Okey, good. So what's up then?
-You know Zayn, right?
-Yeah, what about him?
-We were in the city today and when we came home I packed up my things that I bought and then when I turned around, he grabbed me and kissed me!
-Wait, what?!? He kissed you!! OMG, how was it?
-Amazing! But I was totally shocked, but I feel so safe with him and I hope he feel the same.
-Yeah, I'm sure he does. He kissed you!
-Yeah, I hope your right and when we said good night he kissed me and hugged me aswell.
-Wait! He's at your house and sleeping over?
-Yeah, we were watching a film and then it became late so I asked him if he would like to sleep here and he said yes and now he is sleeping in the guest room.
-Okey, if he is sleeping at your house he is defiantly in to you. I men come on! He kissed you two times and now he's sleeping in you house. He is in to you, I promise you!
-Yeah, maybe your right.
-Of course I'm right! Im always right you know.
-Yeah, I know. Talk to you later.
-Yeah, good night Kate. Love ya. Sa hon ooh sen lade jag på och kröp ner i min säng och somnade.


Hej! Vi är så ledsna för att vi inte uppdaterar lika mycket som vi gjorde innan. Men vi hoppas ni förstår att vi har skola och annat att göra men vi gör vårat bästa för att skriva när vi har tid. Men jag hoppas ni gillar detta kapitlet! Kramar <3