directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Save you tonight-Kapitel 2

Kategori: Save you tonight

Previously:
Jag vaknar upp och ser att det är mörkt ute. Klockan står på halv tolv. Jag hade somnat på soffan.
-Opps, säger jag tyst för mig själv medan jag långsamt går mot sovrummet istället. Jag bytar om till min pyjamas och lägger mig under mitt varma sköna täcke. Stillsamt somnar jag om igen.

Kates perspektiv:
Jag stod inne i personalrummet och samlade ihop mina saker. Nu är det äntligen helg och eftersom det är fredag så slutar jag tidigt, redan 14:00. Det ska bli skönt att vara ledig, det lär behövas efter en lång arbetsvecka. Jag tog mig ut ut affären och bestämde mig för att gå hem idag istället för att ta tunnelbanan. När jag har gått i 15 minuter så ser jag en smyckeaffär och i skyltfönstret ligger ett jätte söt halsband. Det skulle passa perfekt som present till Emily, som 20-års present nästa månad. Jag går in i affären och ser att dom två anställda som jobbar idag är upptagna med andra kunder. Så jag går runt och tittar så länge. Den ena kunden går och en anställd kommer fram till mig.
-How can I help you miss? Frågar han mig.
-I would like to see that necklace please, säger jag och pekar på halsbandet i skyltfönstret. Medan han går för att hämta halsbandet så ser jag att 5 killar kommer in, som ser ut att vara jämnåriga med mig.
 
Zayns perspektiv:
Vi hade precis varit och ätit och var tillbaka till studion när Louis plötsligt stannar.
-Guys, I have to buy those earrings to Eleanor, säger han och går in i den lilla affären. Vi går med in och Louis tittar runt bland öronhängena. Vid disken står ett äldre par som får hjälp av en anställd och borta vid skyltfönstret står en tjej med den andra anställda. Hon står med ryggen mot så jag kan inte se hennes ansikte. Jag tjuvlyssnar  på vad dom säger.
-Okey, I'm taking this one, hör jag henne säga.
-Okey, will it be a present or for yourself? Frågar mannen som hjälper henne.
-It's a present, svarar hon och dom går bort till disken. Medan mannen slår in paketet så vänder hon sig om och tittar rakt på mig. Efter några ögonblick ser jag att hon blir lite svagt röd om kinderna och vänder sig om igen. Jag hade bara stirrat på henne. Det är kanske inte det smartaste sättet när man ska spana på en tjej med hon var så snygg. Mörkbrunt hår, blåa ögon, bara helt naturligt fint ansikte och super söt när hon rodnar.
-Dude, of you keep on starring you don't have a very big chance on getting a date with her, hör jag plötsligt Harry säga precis bredvid mig.
-I-I don't know what you're talking about, försöker jag bortförklara mig.
-You've been starring at her for the last two minutes, you totally know what I'm talking about. And you know, it's okey to move on. What you and Perrie had is over man, I'm sorry. But you have to keep on living life, and not just stare at girls you think are cute, go and like talk to her or something. Just do it mate, uppmuntrar Harry. Vilket tal alltså!
-Okey, I'm going to talk to her, svarar jag efter några sekunders tänkande. Jag tog några steg närmre henne, men hon och mannen bakom disken börja prata igen och jag vill inte störa dom. Så jag tar och tjuvlyssnar ännu en gång.
-Is it a birthday present for someone? Frågar mannen artigt, han försöker antagligen börja en konversation eller något med henne.
-Yeah, my best friend's turning 20 soon, svarar hon.
 
Kates perspektiv:
Jag kunde känna att den mörkhåriga killen fortfarande tittar på mig. Jag kände en svag rodnad över kinderna som inte ville försvinna. Killen var verkligen söt.
-Is it a birthday present for someone? Avbryter den anställda mig.
-Yeah, my best friend's turning 20 soon, svarar hon.
-Okey, here you go miss, säger han och ger mig en påse med paketet i. Jag betalar och vänder mig sen om för att gå. Ännu en gång möter jag den mörkhåriga killens blick. Det ser ut som att han ska säga något till mig, men ångrar sig sen. Jag börjar försiktig gå mot dörren, när den slår upp och två män i huvor och med pistoler springer in.
-Everybody down on the floor!! skriker en av dom.

Då var kapitel 2 uppe!
Hoppas ni tycker om det :)
Kramar <3

Save you tonight- Kapitel 1

Kategori: Save you tonight


Kates perspektiv:
-Kate!! Can you take over here? Ropar Nick från kassan. Jag sprang till honom för att ta över i kassan. Jag jobbar på topshop som är en utav Englands populäraste klädesbutiker. Därför är där alltid massor av kunder, precis som idag. Jag slutar om en timme, det ska bli skönt att komma hem speciellt efter en sån här stressig dag. Jag kan se mig själv i mjukisbyxor framför tv:n tills det är dags att gå och lägga sig.
 
-Bye Nick!
-Bye Kate see ya tomorrow! Nu måste jag gå i rask takt till tunnelbanan för att hinna med 17:10 tåget. Förvånansvärt nog han jag till perrongen med god marginal och måste vänta två minuter innan tåget kommer. Som vanligt är tågen här i London smutsiga och äckliga men jag tar hellre det än en 30 minuters promenad hem när jag slutar så här sent. Från där jag går av är det bara 3 minuter hem till min lägenhet.
 
Louis perspektiv:
-Earth to DJ Malik, hello? Säger jag.
-C´mon, it´t been three weeks. You have to move on, säger Liam.
-You got to stop thinking about her. You got us, uppmuntar Harry.
-And we´re not going anywhere, inflikar Niall.
-Thanks guys! I know, but it´s just hard to start over. I thought we had something special and that´s the hard part to let go of, säger Zayn deppigt. Jag vet att Zayn har det svårt just nu, jag vet hur mycket han älskade Perrie. Jag kan inte ens föreställa mig ett uppbrott med Elenour, så därför vet jag egentligen inte vad han går igenom.
-Now I´m claming you´re Friday night, that means that we´re going out eating tomorrow night, säger Harry strikt. Alla tittar förväntansfullt på Zayn som rycker på axlarna och säger:
-Fine 
 
Kates perspektiv:
Som jag tänkte så sitter jag framför tv:n med en kopp te. Min middag idag blev reser från gårdagens soppa. På tv:n går Hells Kitchen och jag blir alltid lika rädd för Gordon Ramsay när han skriker på deltagarna. 
-Just shut up Gordon, säger jag och slår över till Sex and the City. Plötsligt ringer telefonen. 
-Hello?
-Hi girly, hör jag min bästa vän Emelie ropa på andra sidan luren. 
-Hey, What's up? 
-I'm going out with Lucas again, svarar hon och jag kan riktigt höra hennes enorma leende hon har. 
-That's like the 7th date or something like that right!?! 
-Yes, it's the 8th date actually, and I really really like him, säger hon nästan trånade. 
-So are you like a couple? Frågar jag. 
-I don't really know what we are. 
-Well find our cos I want some details! I'm probably gonna sleep when you get home so I call you tomorrow when I get home. We can maybe have a movie night or something? Föreslår jag. 
-Great, man hör hur det knackar på hennes dörr. 
-It's him, gotta go, säger hon med lite panik i rösten. 
-Yeah take it easy. 
-Yeah yeah love you. 
-Love you too, säger jag och lägger sen på. Det är bra att jag har Emelie för annars hade jag knappt känt någon här i stan. Egentligen kommer jag från Luton och hela min familj och vänner sedan innan bor där, men som tur är så träffade jag Emelie och nu är jag inte ensam längre. Jag har egentligen inte så många vänner  över huvudtaget för jag är blyg och pratar helst inte med människor jag inte känner sedan innan. Vi träffades redan andra veckan jag var här. Hon jobbar på topshop i en annan del av stan och det var ett möta med alla topshop affärer i hela London området. Både hon och jag stod lite på utkanten, kände ingen, så vi liksom drog oss till varandra istället. Hon var också hyfsat ny i stan, hade bott där en månad. Vi kom överens på direkten och nu efter att jag har bott här i nästan ett år så är vi bästa vänner. 
 
Jag vaknar upp och ser att det är mörkt ute. Klockan står på halv tolv. Jag hade somnat på soffan. 
-Opps, säger jag tyst för mig själv medan jag långsamt går mot sovrummet istället. Jag bytar om till min pyjamas och lägger mig under mitt varma sköna täcke. Stillsamt somnar jag om igen.

Här har vi första kapitlet av Save you tonight!
Hope you like it
kramar<3

Prolog - Save you tonight

Kategori: Save you tonight

Kate är en vanlig 20-årig tjej som jobbar på topshop i London. Hon är en väldigt ambitiös person och gör alltid sitt bästa, men en dag gör hon ett misstag. Hon går in i en smyckeaffär...
Men det finns kanske något positivt med detta hon träffar ju ”honom”. Han och hans vänner som är med i händelsen som förändrar deras liv för alltid. Kan dom ta sig igenom detta tillsammans?

Så nu börjar vi på den nya novellen Save you tonight. Vi hoppas ni tycker om prologen och stannar kvar för att läsa vidare. Kramar på er <3

Stole my heart - Kapitel 35

Kategori: Stole my heart

Previously:
Klockan har hunnit bli halv tolv på natten så jag lyfter försiktigt upp Lilly i min famn, stänger av tv:n och går mot trappan.
-You do know that I can walk myself, hör jag förvånat och tittar ner på en nyvaken Lilly.
-Yeah but you are so cute when you sleep so I didn't want to wake you up, svarar jag.
-Oh okey! I mean who need to walk when you have a strong boyfriend that carries you instead, skrattar hon. Jag skrattar med henne. Väl inne på hennes rum placerar jag henne i sängen och sen mig själv bredvid henne.
-Sweet dreams beautiful, viskar jag till henne. Jag hör hur hon fnittrar lite tyst och sen svarar.
-You too handsome.

5 år senare:
Nathalies perspektiv:
Idag var det dagen som jag har väntat på i flera månader. Idag var det dags för mitt och Nialls bröllop. Vi hade planerat bröllopet länge nu och jag var så spänd på att se hur det hade blivit. Alla hade erbjudit sig att hjälpa till med bröllopet till och med Oliwia som var 4 månader gravid. Men jag hade inte fått se en glimt av det. Det hade Oliwia och Lilly sett till. Mina föräldrar och min bror hade flugit hit en vecka innan bröllopet. Det var jätte kul att dom var här. Mamma och jag skulle hämta brudklänningen om några timmar. Killarna hade tagit med Niall tidigare idag, för att göra något med honom tills bröllopet. Så han hade jag inte sett sedan igår. Mina tankar avbröts av att det knackade på dörren. Jag gick och öppnade och utanför stod Lilly med hennes två åriga son William.
-AUNT NATHALIE! Skrek William till när jag öppnade dörren.
-Hello little cutie pie! Come over here, sa jag och lyfte upp honom.
-Hej Lilly, sa jag och gav henne en kram med William på höften.
-Hej! Är du redo för att bli Mrs Horan?
-Ja, jag är redo men jag kommer att vara jätte nervös innan.
-Jag är säker på att det kommer gå hur bra som helst.
-Tack. Mamma kommer hit snart för vi ska hämta klänningen, så du kan antigen följa med om du vill eller så kan du hjälpa Oliwia med förberedelserna. Hon kan kanske behöva lite hjälp.
-Ja, jag kan ju ringa henne sen när din mamma kommer.
-Ja, det blir hur bra som helst.
Plötsligt ringde det på Lillys mobil.
-Hi, okey see you soon.
-Vem var det? Frågade jag henne nyfiket.
-Det var Liam, han...
-Daddy! Sa William entusiastiskt.
-Yeah, it was daddy William.
-Han ville bara säga att han snart var här för att hämta upp William.
-Jaha, okej sa jag och satte ner William. Efter några minuter så ringde det på dörren och William ropade:
-Daddy!!! Och sprang mot dörren. Jag och Lilly kom efter och öppnade.
-Hi! Sa Liam och kramade om oss båda två.
-Hi daddy, sa William till Liam.
-Hello batman, sa Liam och lyfte upp honom.
-Are you ready to meet uncle Harry, uncle Niall, uncle Zayn and godfather Louis? Frågade Liam honom.
-Yeah!!! Sa han och klappade händer. Vi alla skrattade åt hans gulliga sätt att klappa händerna på.
-Bye, have fun and I see you later, sa Liam innan han gick.
-Bye, sa vi och vinkade hej då till dom.
-Okej, är du redo för att hämta din brudklänning? Frågade Lilly med ett stor leende på läpparna.
-Ja, det är jag och här kommer mamma precis lagom, hej mamma! Sa jag och kramade om min mamma när hon kom in genom dörren.
-Hej Nath och hej Lilly! Sa mamma och kramade om oss båda.
-Hej Marie! Det är så kul att se dig, det var så längesen! Sa Lilly.
-Ja, det var det verkligen och det är så kul att se dig också, sa mamma.
-Då ringer jag till Liw och frågar om hon behöver hjälp med något, säger Lilly och tar upp mobilen.
-Gör så, vi ses senare.
-Det gör vi! Hej då Marie det var jätte kul att se dig, sa Lilly och började gå.
-Hej då! Ropade jag och mamma efter Lilly. Mamma vände sig om till mig och sa:
-Då så gumman då går vi och hämtar upp din brudklänning.
-Ja, säger jag och vi går ut och jag låser dörren.
 
Maries perspektiv:
Nathalie och jag hade kommit till butiken där vi skulle hämta upp klänningen. Jag tittade på Nathalie som nickade och gick in i butiken.
-Hello, we are here to pick up a wedding dress for me? Sa Nathalie till butiksägaren.
-Okey, in witch name? Frågade butiksägaren.
-Marie Rosenqvist, sa jag för det var jag som hade beställt klänningen till Nathalie.
-Okey, yeah, here is a ordered dress for Marie Rosenqvist, sa butiksägaren till mig.
-If you wait here then I'm just gonna get it, sa ägaren och gick iväg till rummet bakom disken. Efter ett tag kom hon ut med en lång vit klänning.
-Here it is, sa ägaren och gav klänningen till Nathalie. Jag betalade sen gick vi mot kyrkan.
 
Liams perspektiv:
-Sit still William or you have to sit in the car instead! Säger jag för sjuttonde gången till min och Lillys nästan två år gamla son
-Okey daddy, säger William och sitter äntligen stilla. Även om den här lilla killen kan göra mig galen så finns det inget bättre än att ha honom vid min sida tillsammans med Lilly.
-Daddy, when is the wedding starwting? I wanna see mummy, aunt Nath and aunt Liwi ! Säger han
-Soon, konstaterar jag. William nöjde sig med det svaret. Jag minns hans födsel så tydligt.
 
Flashback 22 månader sedan:
-LIAM!! Hör jag Lilly skrika.
-Yes dear?
-The water just broke, ropar hon.
-Okey I'm calling the plumber later so he can fix it fast, svarar jag och fokuserar tillbaka på matchen på tv:n. Jag hör hur hon tyst och lite smått nervöst skrattar.
-No, MY water just broke, och då koppla jag vad hon menade.
-Oh my god, okey get to the door so we can drive to the hospital, skriker jag och sen börjar jag springa runt som en yr höna. Jag tar den förberedda väskan och sen hjälper jag Lilly ut till bilen. I bilen på väg till sjukhuset ringer jag Harry.
-Hey dude!
-We're on our way to the hospital, Säger jag på direkten.
-IS IT TIME? Ropar han.
-Yeah, can you call the others for me?
-Of course man! We're gonna meet you there! säger han.
-See you! Sen la jag på.
 
Flera långa timmar senare går jag ut till alla våra vänner. Några sover men blir snabbt väckta av någon annan när dom ser mig komma gåendes mot dom. 
-So? Säger Zayn.
-Am I an aunt yet? Frågar Oliwia som verkar lite hyper. Alla tittar hoppfullt på mig innan jag utropar.
-I'm a dad! I have a son!
-It's a boy? When can we see him and Lilly? Säger Louis.
-Now, if you want, svarar jag.
-Duh, säger alla och tjejerna springer i förväg. Han skickas runt till allas armar och hamnar sen tillslut hos sin mamma igen.
-Name! We have totally forgotten about the name? What's he gonna be called? Börjar Niall plötsligt. Jag och Lilly tittar på varandra och säger sen samtidigt.
-William.
-Awww, little Willie! Säger Nath med bebis röst.
-And we have been talking about one thing for a long time, about godmother and godfather. So we're wondering if maybe Louis and Nathalie want to take those places? Säger Lilly. Louis och Nath som står på vars en sida av sängen börjar båda två hoppa upp och ner som galningar.
-Yay! Säger dom om och om igen.
-We're taking that as yeses, skrattar jag. Efter en stund går alla och jag sätter mig ner i sängen bredvid Lilly och båda två tittar på vårt lilla mirakel.
-Great job mummy! Viskar jag tyst till henne.
-You too daddy, svarar hon.
 
Flashback slut:
-Daddy what are you doing? Frågar lilla Will och skakar en hand framför huvudet på mig.
-I was just thinking, svarar jag. Han öppnar munnen för att säga något till mig men hans ögon fastnar någon annanstans istället och skriker av glädje.
-Uwncle Louis and Uwncle Harry, och springer rakt in i Louis famn.
-Where's Uwncle Zayn? Frågar han sen.
-Right behind you kiddo, hör vi Zayn säga och så kommer ännu ett glädje skrik. Strax därefter kom också Perrie och Eleanor och därför ytterligare två skrik. Sen börjar musiken och alla sätter sig ner medan vi ser Niall och Greg gå och ställa sig längst framme i kyrkan.
 
Nialls perspektiv:
Killarna hade hållit mig undan från kyrkan och lokalen där vi skulle ha receptionen efter bröllopet, hela dagen för jag hade inte fått träffa Nathalie eller fått se något av förberedelserna eller dekorationerna. Men nu var vi på väg mot kyrkan och jag var så nervös. När vi var framme vid kyrkan så gick killarna in i med William och jag fick inte gå in utan jag var tvungen att gå bakvägen in till ett av rummen i kyrkan där jag skulle göra mig i ordning. När jag var redo så kom Greg in i rummet.
-Are you ready to get married little brother?
-Yes, I am, sa jag och sen gick vi ut till kyrkan och ställde oss vid altaret.
 
Några minuter innan bröllopet:
Oliwias perspektiv:
-Det är dags nu Nath, säger Lilly.
-Jag är så nervös! Svarar hon.
-Det är lugnt! Vi två kommer gå in före dig och sen kommer du ut i din väldigt vackra klänning och alltihop, inget att oroa sig över, försäkrade jag.
-Okej, men jag kommer antagligen ramla, skrattar Nath nervöst. Sen var jag och Lilly tvungna att gå in först eftersom att vi är brudtärnor. När vi är nästan framme vid altaret så passerar vi killarna. När lille William ser sin mamma så ger han ifrån sig ett litet skrik och sen säger alla till honom att vara tyst.
 
Nialls perspektiv:
Bröllopsmarschen började och alla reste sig upp. Först så kom Nathalies brudtärnor Lilly och Oliwia ut. Sen så kom Nathalie ut. När jag såg henne så höll jag på att tappa andan, hon var så vacker i hennes långa vita axel lösa klänning. När hon kom fram till altaret så tog vi varandras händer och prästen bad alla att sätta sig ner. Sen började prästen prata.
-We are gather here today too witness the union between Nathalie Louise Rosenqvist and Niall James Horan. Please repeat after me, sa han till mig.
-I Niall James Horan, take  Nathalie Louise Rosenqvist to be my bellowed wife from this day forward, I will love her and protect her for all eternity.
-I do.
-Please repeat after me, sa prästen till Nathalie.
-I Nathalie Louise Rosenqvist, take this Niall James Horan to be my bellowed husband from this day forward, I will love him and protect him for all eternity.
-I do.
-Now you could kiss you wife, sa prästen till mig och när han sa det så kunde jag knappt tro det. Jag och Nathalie var gifta nu, det var fantastiskt. Jag lutade mig mot Nathalie och kysste henne mjukt. Hon log stort mot mig och alla började applådera när vi vände oss mot vår släkt och vänner. När jag tittade mot min familj så såg jag att mamma grät av glädje. Jag log mot dom och Nathalies familj när vi gick ner för gången i kyrkan. Jag hade fortfarande inte fattat att vi var gifta innu. 
 
Nathalies perspektiv:
Det kändes helt fantastiskt att jag och Niall äntligen var gifta. Jag hade längtat efter den här dagen ända sen  Niall hade friat för några månader sen. Jag kommer ihåg precis hur allt var och alla detaljer.
 
Flashback:
Niall hade bjudit ut mig ikväll på en fin restaurang i mitten av London. Det skulle bli jätte kul att ha en kväll bara han och jag. Vi skulle dit klockan 19.00 och klockan var nu 18.30 så det var en halvtimme  kvar tills vi skulle åka. Jag hade nästan gjort mig helt klar, jag skulle bara sätta upp håret sen var jag redo att åka. När jag hade satt upp håret och rättat till klänningen så var jag redo att åka.
-Are you ready to go Nath? Ropade Niall till mig från hallen.
-Yes, I'm coming, ropade jag tillbaka.
Jag gick ut till Niall i hallen och vi tog på oss våra jackor och gick ut till bilen.
 
När vi hade kört ett litet tag så var vi framme vid restaurangen. Vi gick ur bilen och gick in på restaurangen.
-I have booked a table for two, sa Niall till servitören.
-In which name?
-Niall Horan, sa Niall och servitören sa åt oss att följa med honom. Vi gick in långt in i restaurangen och servitören stannade vid ett avskilt bord i en liten hörna. Servitören gick iväg och vi satte oss ner vid bordet. När vår mat hade kommit så började vi äta. Det var riktigt god mat och vi hade det jätte mysigt. När vi hade ätit upp vår mat så skulle vi beställa efterrätten. När efterrätten hade kommit så började vi äta, men plötsligt så sa Niall:
-Nathalie...
-Yeah, Niall. What is it?
-I want you to know that I love you very much.
-Naw, I love you to Niall.
-And I just want you to know that I wanna be with you for all eternity. And I wonder if you would marry me? Frågade Niall och tog fram en diamant ring ur fickan. Hörde jag rätt?!? Frågade han just mig om jag ville gifta mig med honom!!
-Niall, of course I will marry you, sa jag och jag kunde se hur Nialls ansikte lyste upp. Han sträckte sig fram med huvudet över bordet och vi möttes i en romantiskt kyss.
 
Flashback slut:
Jag log stort åt minnena när jag och Niall gick in i limousinen  som skulle ta oss till receptionen. När vi hade satt oss till rätta så vände jag mig mot Niall och sa:
-I love you very much, husband.
-I love you too, wife, sa han och gav mig en kyss. Efter några minuters resa i limousinen så var vi framme vid lokalen.
 
Oliwias perspektiv:
Bröllopet hade varit så vackert. Både jag och Lilly hade börjat gråta mitt i allt och det gjorde hälften av dom i publiken också. Greg hade precis haft sitt Best man tal och nu var det min och Lillys tur. Lilly slog försiktigt i sitt glas och sen ställde vi oss upp och tog vars en mikrofon.
-So…let's see where to start this, börjar jag och dova skratta hörs från lite här och var.
-Well first of all, Nath we made it! As 15-year olds we said that at 25 we all were gonna be married and we just made it. And if we wouldn't have made it then it would be you fault Niall for taking so long to propose! Säger Lilly och ger Niall en menande blick, men han skrattar bara.
-Okey so Nathalie have as long as we've known her been a kind, warmhearted an caring person. And she have found her true match! berättar jag.
-They are perfect for each other. I mean look at them! Both are all goofy and weird. But also the two persons with the biggest hearts we have ever seen in anyone else. And well both are a bit goofy looking too, skrattar Lilly.
-But we love you anyways, fortsätter hon.
-And you two love each other ad you give your heart to each other. Niall you love Nath more then anyone else and that's all we can ask for our little Nathalie, säger jag.
-Yeah, and we wanted to say a quit thank you to Naths brother Simon, börjar Lilly. Alla såg oförstående ut och speciellt Simon.
-Thank you for being an asshole to my sister when we were young because otherwise we wouldn't know Nath, säger hon och alla skrattar.
-Niall and Nath we love you and we believe in you! And Niall if you break her heart we will break your bones, all 206 of them. Vi älskar er och önskar er all lycka, avslutar vi och sen sätter vi oss ner och alla applåderar. Bara några sekunder senare stod Nath bakom oss och gav oss stora kramar!
-Tack! Det var jätte fint, förutom delen med att vi ser konstiga ut, skratta hon.
-Lilla gumman, någon var tvungen att säga det förr eller senare, svarar jag.
-Fast du ser otroligt vacker och väldigt sjukt het  ut idag, framställer Lilly och vi skrattar åt hennes ordval.
 
Harrys perspektiv:
Oliwia stod och snacka med några andra gäster från Nathalies sida av släkten. När hon pratat klart med dom gjorde hon ögonkontakt med mig och kom gåendes mot mig.
-C'mon let's dance, säger jag och vi går ut på dansgolvet. Hon placerade sina armar runt min nacke och lutade huvudet mot min bröstkorg. Jag lade ena handen på hennes midja och den andra på hennes mage. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag ska bli pappa om typ 5 månader.
 
Flashback:
-Harry, can you come here? Ropar Oliwia från vårt sovrum. Vi hade varit gifta i två månader nu och hade för inte så länge sedan flyttar in i ett enplans hus i utkanten av London.
-What is it baby, säger jag på vägen. När jag kommer in i sovrummet ser jag att Oliwia gråter.
-What's wrong? Are you hurt? Utbrister jag oroligt.
-No, it's nothing like that, svarar hon. Jag tittar undrande på henne och väntar på att hon ska fortsätta.
-I don't think you can be just my husband anymore, säger hon.
-WHAT?!? What do you mean? I love you! Don't you love me? What do you mean that I can't be your husband anymore? Babblar jag. Oliwia skrattar och gråter samtidigt.
-I think I'm gonna have to call you daddy Styles instead, säger hon och ler genom tårarna. Jag tittar storögt på henne.
-W-What? Stammar jag fram. Hon tar fram ett graviditets test och ger det till mig. Jag tittar försiktigt ner på det och ser att det är positivt.
-I'm gonna be a dad? Säger jag fortfarande lite oförstående.
-Yes! We're pregnant! We're gonna have a baby, säger hon glatt.
-Oh my god! Säger jag och sen utbrister jag i ett glädje rop. Oliwia tittar förskräckt på mig. Jag drar upp henne från sängen och kysser henne passionerat och kramar sedan om henne hårt.
-I'm gonna be a father, I'm gonna be a father, sjöng jag lite tyst.
 
Flashback slut:
-What are you standing there smiling for? Frågar Oliwia.
-I just can't wait until these next five months are over so I finally can be a dad! Säger jag och ler ännu större.
-So you are kind of saying that you want me to get fatter faster? Skrattar hon.
-Yeah! Grow faster little baby! Daddy wanna meet you soon! Säger jag till magen. Oliwia skrattar bara.
 
Lillys perspektiv:
-I'm putting him to bed now, säger Liam när vi kommer innanför dörren till vårt hus. Han bär iväg min lilla ängel till hans sovrum och kommer snart tillbaka ner till köket där jag står och dricker lite vatten.
-This have been two really good years, säger han plötsligt och kramar mig bakifrån.
-Yeah, but I think the best years are to come, svarar jag.
-Really? Why do you think so? Frågar han.
-Well, Harry and Oliwia are soon having their baby and Nathalie are probably gonna get pregnant too. Eleanor is also pregnant and I know that Perrie also wants a child. So a whole lot of baby's are coming. And then…säger jag och tänker efter lite med det sista jag tänkte säga.
-And then what? Frågar Liam nyfiket.
-You know, children without siblings often get all diva so I mean, William should have a brother or sister, säger jag tyst.
-Are you pregnant? Frågar Liam förvånat.
-Nope! But I'm asking my husband if he wanna be a daddy again maybe? And he might get the chance of getting his own little princess?!? Svarar jag.
-Well I would love to be a daddy for a second time, viskar han och kysser mig i nacken.
-Good, because I wanna be a mummy for a child more so then we are agreeing, skrattar jag.
-Yeah! You're right, the best years are yet to come! Säger han och sen går vi tillsammans för att sova och jag kan inte vara mer spänd inför framtiden än vad jag är nu.

Då var det slut på den här novellen!
Tack så mycket för att ni har läst den här novellen. <3
Det har varit väldigt roligt att skriva om Lilly, Nathalie och Oliwia och jag hoppas ni har tyckt om att läsa om dom:) Men nu är det dags att ta farväl av dom och deras spännande liv. Men vi ska inte vara ledsna för det, för under den kommande veckan så kommer en prolog till nästa novell som vi ser fram i mot att börja skriva på och vi hoppas att ni fortsätter att läsa våra noveller <3 ;)
Tack så mycket och stora kramar på er<3