directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Save you tonight-Kapitel 8

Kategori: Save you tonight

Previously:
Jag vaknade av att min mobil burrade till. Jag vred på mig för att ta den och såg att det var en notis från Twitter. Jag la ner mobilen igen efter att jag tittat på klockan som var halv två. Jag hade sovit jätte länge idag. Jag märkte att Emilie inte låg kvar i sängen så jag tog på mig korta mjukis shorts och ett linne och gick ut i köket. På min kyl så såg jag en lapp där det stod: "God morning Kate. I am just getting us some breakfast, coming soon :)".
Okej, tänkte jag för mig själv och började ta fram tallrikar och glas till oss. Precis när jag hade dukat klart så ringde det på dörren. Det måste vara Emilie tänkte jag och öppnade dörren. När jag öppnade dörren så såg jag att det inte var Emelie utan det var Zayn. Vad gjorde han här?

Kates perspektiv:

-What are you doing here? Frågade jag Zayn förvånat.

-Hi, I wanted to check that you were okey and I wanted to ask you if you wanted to hang out sometime?

Jag visste inte vad jag skulle svara jag var helt förvånad.

-I...I would love that and I'm felling much better, stammade jag fram.

-Great, I was thinking that we could go bowling and go to a restaurant after if you want?

-Yes, that sound awesome, svarade jag glatt.

-Great, then were gonna go bowling but which day? 

-I can check,  just wait a minute, sa jag och sprang in till köket för att kolla på min kalender.

-If you want you can come in. You can wait I'm the livingroom, skrek jag till Zayn som stod vid dörren. Jag fick inget svar men jag hörde dörren stängas så jag antog att han gick till vardagsrummet. När jag hade tittat vilken dag som passade så gick jag in till vardagsrummet och där satt Zayn.

-I've checked the calendar now and I haven't planned anything  my hole weekend so we can take it one day on this weekend. If that's okey with you?

-Yeah that sounds great. Maybe we can take it Friday afternoon? Svarar Zayn och tittar upp på mig.

-Yeah, Friday afternoon it is! Sa jag glatt och gick tillbaka till köket för att skriva in det i kalendern. Helt plötsligt hörde jag dörren stängas och en tjej röst fråga:

-Kate, who's jacket is?! Hello Zayn what are you doing here?

Jag förstod att det var Emelie så jag gick in till vardagsrummet igen och mycket riktigt satt hon i soffan bredvid Zayn.

-Hi, Emilie! Did you buy us some breakfast? Frågade jag henne för jag kände att hela min mage kurrade.

-Breakfast? Frågade Zayn förvånat.

-Yeah, me and Emilie had a slumber party last night and when you knocked on the door I had just woken up so we haven't eaten our breakfast yet.

-Aha, okey that explained the clothes, sa Zayn och tittade på mig.

-Very funny!! So let's eat I'm starving here! Sa jag och tog påsen med mat från Emilie och gick ut till köket för att duka fram.

Zayns perspektiv:

Jag stannade för att äta frukost med tjejerna. Det var faktiskt väldigt trevligt vi pratade hur länge som helst. Det var faktiskt en skön omväxling att hänga med tjejerna än att bara hänga med killarna hela tiden. När vi var helt klara med allt så var jag tvungen att gå, för vi skulle ha möte angående den kommande turnén och intervjuer och allt sånt. Så jag sa hej då till tjejerna och sen åkte jag iväg till studion där vi skulle ha mötet.

Kates perspektiv:

Jag och Emilie hjälptes åt att sätta in det som blev över av maten i kylen. När jag skulle plocka undan det sista från bordet så kallade Emilie på mig:

-Kate, what is this? Frågade hon mig och jag vände mig om och jag såg att hon stod och tittade på kalendern.

-Mhm, me and Zayn are going bowling on Friday.

-Aha, okey, sa Emilie lite flörtigt.

-Stop it! We're just gonna hang out and have fun.

-Okey, if you say so, sa Emilie och jag hade lust att säga att vi bara skulle ha kul men jag visste att det inte skulle vara lönt. 

Några timmar senare:

Emilies perspektiv:

Jag och Kate hade set på ännu mer film och bara tagit det lugnt hela dagen. Nu var klockan 18:45 och jag skulle gå hem till min egen lägenhet. Så jag packade ihop mina saker och lade dom i min väska som jag hade med mig och gick ut i hallen för att ta på mig min jacka och mina skor.

-Bye Emilie! Drive home safe, sa Kate till mig och gav mig en kram.

-I will, love ya Kate, see ya! Sa jag och gick ut från lägenheten och ner till min bil som stod på parkeringen utanför huset. Det hade verkligen varit en jätte härlig och bra dag. Och det var tur att Kate mådde bättre.


Kapitel 8!!!

Förlåt för att vi inte har uppdaterat på jätte länge! Men nu har vi börjat på gymnasiet och då har vi inte lika mycket tid längre. Hoppas ni förstår :) Men vi lovar att vi ska göra vårt bästa för att uppdatera när vi kan.

Hoppas ni tycker om kapitlet. Kramar <3