directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Save you tonight-Kapitel 12

Kategori: Save you tonight

Previously:
-Wait! He's at your house and sleeping over?
-Yeah, we were watching a film and then it became late so I asked him if he would like to sleep here and he said yes and now he is sleeping in the guest room.
-Okey, if he is sleeping at your house he is defiantly in to you. I men come on! He kissed you two times and now he's sleeping in you house. He is in to you, I promise you!
-Yeah, maybe your right.
-Of course I'm right! Im always right you know.
-Yeah, I know. Talk to you later.
-Yeah, good night Kate. Love ya. Sa hon ooh sen lade jag på och kröp ner i min säng och somnade.

Kates perspektiv:
Jag vaknade av att något hördes utifrån köket. Jag reste mig ur sängen och gick ut till köket för att se vad det var som lätt. 
När jag kommer ut till köket ser jag att det är Zayn som står vid spisen och gör våfflor. 
-God morning, it smells wonderful in here, säger jag när jag kommer in och Zayn vänder sig om och ler.
-God morning, I hope it's okey that I did waffles for breakfast?
-Yeah, it's more than okey. I'm starving.
-Good, because the waffles did just finished, säger han och sätter fram en tallrik med en stor hög med våfflor på bordet. Det ser helt underbart ut.
Jag plockar fram sirap från mitt skafferi och sätter mig ner vid bordet mittemot Zayn. Jag tar upp en av våfflorna och börjar äta direkt. Jag och Zayn småpratar under frukosten om allt möjligt. Vi har det faktiskt väldigt trevligt. Men jag börjar tänka, hur länge har Zayn varit här nu? I cirka 3 dagar. När ska han åka tillbaka där han bor och jobba? Jag måste fråga honom detta sen säger jag till mig själv. 

När vi båda var klara med frukosten så dukade vi undan och jag gick in i duschen. Det var måndag idag och det kändes konstigt att jag inte skulle åka till jobb. Men min arm var inte riktigt färdig läkt så idag skulle jag vara hemma och ta det lugnt och på eftermiddagen skulle jag till doktorn för att kolla upp den.

Zayns perspektiv:
Kate sa till mig att hon skulle bara duscha snabbt så jag bestämde mig för att byta om, jag hade inte så många kläder med mig, för att det var inte meningen att jag skulle sova här inatt. Men jag hade en ny tröja och nya kalsonger med mig. Så jag bytas snabbt om och sen gick jag och satte mig ute i vardagsrummet och satte på tv:n. Efter en liten stund hör jag att Kate är klar och när hon kommer in i vardagsrummet så tappar jag nästan hackan. Hon ser jätte vacker ut. Hon har svarta tighta jeans och en vit topp och hennes hår är i en stor knut bak på huvudet.
-What are you looking at? Frågar hon när hon märker att jag stirrar på henne.
-Ehh, nothing. Just how beautiful you look.
-Thanks, säger hon lite blygt.
-Zayn, I'm gonna go to the doctor today, so you know.
-Okey, I can take you there if you want?
-Yeah, that would be great. Then I don't have to take the subway or the buss. But don't you have to work? You know you are in the biggest boy band right, you haven't forgot? Säger hon och skrattar.
-No, I haven't forgot. But they call me when they need me and when we have meetings and stuff. But until then I can be here and do my work from here, svarar jag henne.
-Aha, okey. So have you written any song yet?
-Yeah, I have started on someone and it's called  story of my life. And me and the boys are writing it together. 
-Okey, sounds good. 
Jag och Kate sitter i soffan och pratar om allt möjligt. Tiden går så fort och helt plötsligt ska Kate iväg till doktorn. Så vi gör oss redo och jag kör iväg med henne till doktorn.

Kates perspektiv:
När vi väll är framme vid doktorn så sätter vi oss i väntrummet och väntar. Jag sa till Zayn att jag klarade mig själv. Men han insisterade på att följa med mig och vänta. Så därför sitter vi båda här nu. En sköterska kommer ut och ropar mitt namn. Jag reser mig upp och säger till Zayn att vänta. Han nickar som svar och sätter sig tillrätta i stolen. Jag följer med sköterskan in i ett litet undersökningsrum och väntar på doktorn. Efter en liten stund kommer doktorn och han undersöker min arm och gör massor av olika övningar. Sen sätter han sig ner och vänder sig mot mig.
-Kate, everything is fine with your arm so you can start working in a week. But do not lift heavy things yet.
-Okey, great. Thank you so much doctor, säger jag glatt och tackar och sen går tillbaka till Zayn.

När Zayn ser att jag kommer ler han stort och möter mig.
-How did it go?
-It went great. My arm is fine again and I can start working in a week!
-That's awesome Kate.
-Yeah, thank you for coming with me.
-Anytime, säger han och ger mig en kram. Vi går ut ur sjukhuset och mot parkeringen till Zayns bil. Vi sätter oss i bilen men innan Zayn börjar köra så vänder han sig mot mig.
-Kate..
-Yeah?, säger jag lite försiktigt.
-I.. I really like you and..
Jag ler lite smått för mig själv. För jag ser vad detta kommer leda till. Och det gör mig helt varm i kroppen.
-I think you are an amazing girl and what we have experience together has brought us more close than it would ever do if I just meat you. So.. I just wonder if you like me too?
Jag ler och nickar som svar och hela Zayns ansikte lyser upp. Jag lutar mig mot honom och kysser honom lätt. Jag är nu Zayns flickvän. Jag kan knappt tro det. När vi avslutar vår kyss så tittar Zayn på mig och ler sen kör vi hem till mig.


Hej!
Här är kapitel 12. Hoppas ni gillar det. Och förlåt för att vi inte har uppdaterat på länge.
Kramar <3