directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Save you tonight-Kapitel 9

Kategori: Save you tonight

Previously:
Jag och Kate hade set på ännu mer film och bara tagit det lugnt hela dagen. Nu var klockan 18:45 och jag skulle gå hem till min egen lägenhet. Så jag packade ihop mina saker och lade dom i min väska som jag hade med mig och gick ut i hallen för att ta på mig min jacka och mina skor.
-Bye Emilie! Drive home safe, sa Kate till mig och gav mig en kram.
-I will, love ya Kate, see ya! Sa jag och gick ut från lägenheten och ner till min bil som stod på parkeringen utanför huset. Det hade verkligen varit en jätte härlig och bra dag. Och det var tur att Kate mådde bättre.

Fredag förmiddag
Kates perspektiv:
Idag var det dags för mig och Zayn att gå och bowla. Min arm hade nästan helt läkt nu så nu kunde jag röra den mer så det var skönt att jag snart var helt frisk.Jag hade duschat och lockat mitt hår och nu skulle jag välja kläder, så jag gick till min garderob i sovrummet och tittade efter något bekvämt att ha på mig. Efter ett liten tag bestämde jag mig att det fick bli vita korta byxor och en basket tröja med en grå kofta. När jag hade tagit på mig allt så tittade jag snabbt på klockan och den var 15:30 och Zayn skulle komma om en halvtimme så jag han fixa allt innan dess. Jag gick in i mitt badrum och satte på lite mascara och lite rouge. När jag var klar gick jag ut i hallen och tog på mig mina converse och tog min väska och gick ut ur min lägenhet och ner till parkeringen där Zayn skulle hämta mig.Jag stod och vänta en liten stund innan jag såg en svart Range Rover komma in på parkeringen. Ur bilen hoppade Zayn ut.
-Hi kate! You ready?
-Hi, yes I'm ready.
-Okey, great then lets go, sa han och jag hoppade in i bilen och sen började Zayn köra iväg mot bowling hallen.

I bilen så pratade jag och Zayn om lite allt möjligt. Han berättade att dom snart hade en turné som han längtade till och snart var vi framme vid bowlinghallen. Tiden i bilen hade gått så fort för att vi hade pratat om allt och inget. När vi var framme vid bowlinghallen så gick vi in och fick våra skor och började bowla.

Några timmar senare:
Zayn perspektiv:
Nu hade jag och Kate spelat färdigt och vi hade hunnit ned 3 rundor. Jag vann första men sen vann Kate dom andra, men jag lätt henne vinna sista bara för att hon skulle blir glad, jag ville vara lite snäll. Nu skulle vi äta och vi bestämde att burger king skulle bli ett bra ställe att äta på för vi båda var sugna på hamburgare. Så vi gick till närmaste burget king ställe från bowling hallen.

Efter att vi hade beställt och fått vår mat så satte vi oss vid en enskild sida av restaurangen och började prata.
-So.. Did you have fun today? Frågade jag Kate.
-Yeah, I had so much fun.
-Great, maybe we can do something again sometime?
-Yeah, totally.
När vi hade ätit upp så åkte vi hem till Kate igen. Klockan hade hunnit bli 22:00 så jag tänkte åka hem men plötsligt sa Kate:
-You can stay if you want? We can watch a movie?
Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara, jag blev lite chockad men jag hade haft så kul med Kate att jag gärna spenderade mer tid med henne.
-Yeah, I can stay.
-Great, you can pick a movie, sa hon och gick in till vardagsrummet.
Jag följde efter henne in och jag valde en film från hyllan och det fick bli "The Switch", för den filmen är riktigt rolig.
-Here you go, sa jag till Kate och gav henne filmen.
Hon satte i den och vi satte oss i soffan och började titta på filmen.

När filmen hade slutat märkte jag att Kate hade somnat och hon låg med huvudet mot min axel så jag vågade inte gå upp för jag ville inte att hon skulle vakna.Så jag tog försiktigt filten som låg bredvid mig på soffan och la den försiktigt över henne och sen stängde jag av tv:n med fjärrkontrollen och lutade huvudet bakåt och snart hade jag också somnat.


Hej alla våra underbara läsare!

Förlåt för att vi inte uppdaterat på jätte länge, men som vi skrev innan så har vi mycket i skolan. Men nu är kapitel 9 äntligen uppe. Så hoppas ni gillar det! Många kramar <3