directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Kapitel 30- Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:
-So Nathalie, you are now allowed to date him, säger Simon.
-What? Skrattar hon.
-He's honest and nice and I do now allow you to date him, säger han ingen.
-You know I would have dated him even if you didn't want me to, säger hon.
-I would have stopped you, säger han självsäkert.
-I'm not listening to you little brother, skrattar hon och sen flyter samtalsämnet bara på.
 
Oliwias perspektiv:
-Goodbye babe, säger Harry tyst i kramen. 
-Bye, snyftar jag. 
-Don't cry, manar han mig. 
-I can't  help it, fortsätter jag att snyfta. Han släpper taget om mig och tar mitt huvud i sina händer. Sen kysser han mig passionerat. 
-I have to go now, I love you, viskar han efteråt. 
-I love you too, stor gråter jag nu. Han vänder sig om och går och jag gråter mer än någonsin. Lilly kommer bort till mig efter att ha sagt hejdå till Liam. Hon kramar om mig och försöker trösta mig. Det går inte så bra. Jag ser Harry går längre och längre från mig. 
-Niall c'mon on! Ropar Zayn till Niall. Han och Nath gav varandra en sista kyss och sen fick Niall också gå. Nath kommer bort till oss och vi vinkar en sista gång till våra pojkvänner innan dom försvinner bort bakom ett hörn. 
-Kom Oliwia, det är dags att går härifrån nu, säger Lilly. Hon och Nath leder mig ut från flygplanen och bort från Harry. 
 
Nialls perspektiv:
London, hem ljuva hem. Eller nja, känns ändå inte riktigt rätt. Och det är bara på grund av att jag har lämnat Nath igen. Plus att turnén börjar om 3 dagar och då blir det typ fullt upp. Självklart kommer det bli kul att komma ut bland alla fans igen men det känns ändå som om något saknas, inte något utan någon! Nath. Så fort vi kom av planet drog Liam upp sin mobil och smsa Lilly att vi var framme och jag bestämde mig för att göra samma sak till Nath.  
 
To Nathalie<3 :
Hi darling!
We're in London now!
 
Det tog bara en minut innan jag fick svar. 
 
From Nathalie<3 :
Hello there ;)
Okey, did the flight go well?
 
To Nathalie<3 :
Yes it did!
I call you later tonight, okey?
 
From Nathalie<3 :
Of course, I'm waiting! 
Love ya<3
 
To Nathalie<3 :
Love you too<3
 
Lillys perspektiv:
Jag satt nu ensam där hemma och titta på någon dålig western film som gick på kanal 5. Mina tankar var någon annanstans. Det hade tagit lång tid att lugna ner Oliwia i förmiddags när killarna åkte iväg. Men ett efter ett tag så slutade hon till sist gråta. Jag hade också pratat med Liam tidigare ikväll och han verkade väldigt nere! Han är definitivt inte den enda. Jag kommer sakna honom oerhört mycket men när skolan börjar om en och en halv vecka så kommer mina tankar att glida mer ditåt. Undrar om dom i skolan vet om allt detta? Då kommer det inte bli samma sak. Jag går ju liksom sista året på naturvetenskapsprogrammet på gymnasiet och jag får verkligen inte tappa någonting på betygen nu! Nu innan studenten måste jag kämpa så att jag kommer in på universitetet. Det är tur att mamma och pappa är så pass stöttande som dom är för annars hade jag nog inte klarat av det, för naturvetenskapsprogrammet är ganska svårt. Oliwia och Nath är också stöttande med inte på samma sätt för dom går lättare linjer så dom har inte lika mycket läxor och press på sig som jag har! Jag kommer antagligen mest bara ha Liam och skolan på huvudet hela tiden! Jag känner på mig att detta året kommer bli krävande med samtidigt ett år som jag aldrig kommer glömma!
Äntilgen har kapitel 30 också kommit upp!
Vi har svårt för att få tid att skriva nu för vi har väldigt mycket i skolan men vi försöker kämpa på så mycket det bara går. Men denna novellen börjar nu gå mot sitt slut!
Kommentera gärna vad ni tyckte om detta kapitelt!
Kramar<3

Kapitel 29-Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:
-C'mon Harry lets go now, ropar Oliwia till mig.
-See you later man, säger Liam och sen springer jag ikapp Oliwia.
-Well you have some big time drama in this town, kommenterar jag och lägger armen om henne.
-Yeah like you don't have any drama mister world famous singer, skrattar hon tillbaka.
-Good point, so what are we gonna do now? Frågar jag.
-Well I'm kind of hungry, aren't you? Säger Liw.
-Yes I am, lets go to a restaurant, föreslår jag.
-Oki doki, säger hon lite barnsligt och sen vänder vi stegen in mot centrum.

Oliwias perspektiv:
Jag och Harry hade precis gått ut från espresso house, där vi hade fikat. Jag undrade hur det var med Lilly, hur hon mådde efter att hennes mamma hade dykt upp efter nio år?
Jag får smsa henne sen och fråga hur hon mår. Senare idag så ska Harry och jag hem till mig på middag, Harry ska möta mina föräldrar. Det ska bli väldigt kul att umgås allihopa.
-So are you excited for tonight? Frågar jag Harry med ett stort leende på läpparna.
-Yeah, I can't wait to meet your parents. But I'm also nervous! What am I supposed to do if they don't like me?! Säger Harry och jag kan se att han är nervös inför ikväll.
-You don't need to worry! My parents are gonna love you, as much as I do, säger jag och då börjar Harry le stort.
-You are always making me feel better and I love you for that, säger han och ger mig en stor kram och en kyss på munnen.
 
Några timmar senare:
Lillys perspektiv:
Jag och Liam satt i soffan i vardagsrummet när ytterdörren öppnades.
-Hallå? Ropar jag för att se vem det var som kom hem nu.
-Hej, ropar min lillasyster tillbaka.
-Kom in hit! Det är någon jag vill att du ska träffa, säger jag och hör hur hennes steg riktas mot vardagsrummet.
-Vem är d…, börjar hon men slutar i chock när hon ser vem som sitter bredvid mig och håller min hand.
-Emma this is my boyfriend Liam, Liam this is my sister Emma, presenterar jag.
-Nice to finally meat you Emma. I have heard a lot about you, säger Liam och sträcker fram handen i en hälsning. Emma skakar han med honom, men säger fortfarande inget.
-Tror du mig nu då? Frågar jag henne. Ända sedan jag kommit hem från Stockholm och berättat om Liam så har hon trott att jag har ljugit för henne hela tiden.
-JAG VISSTE ATT DU INTE VAR GALEN!! Skriker hon plötsligt och kastar sig om halsen på mig. Liam tittar oerhört förvånat på oss medan Emma börjar babbla på.
-What's going on? Frågar Liam.
-I started to think she were crazy when she said that the famous Liam Payne was her boyfriend, but you're here in our living room. And that proves that my sister isn't a total psycho! Säger Emma snabbt i ett andetag. Både jag och Liam skrattar åt hennes ordval och sen börjar Emma och Liam snacka med varandra. Medan Emma berättar om
en grej som hände idag så viskar Liam tyst till mig.
-You're my little loving psycho.
 
Louis perspektiv:
Alla har en egen dag idag, så jag och Eleanor strosar runt i staden. Plötsligt ringer min telefon.
-Hello?
-Louie, I'm freaking out, hör jag Harry säga i andra änden.
-What? Why? Frågar jag lite oroligt.
-Oliwia just told me that her parents want me to have dinner with them tonight, säger han i panik.
-So? Skrattar jag roat.
-So? SO? What if they don't like me! What if they won't let me date Liw anymore! What I'm saying something stupid, pratar han på. Jag skrattar åt hans panik.
-It's not funny, I can screw everything up, höjer han rösten.
-Okey, chill. It's gonna be great, they are gonna love you and nothing is gonna get screwed up, säger jag självsäkert. Jag hör hur han suckar av lättnad.
-But… if you do screw up, I think it's best to take an ending goodbye, because you will probably never see each other again, lägger jag till bara för att jäklas med honom.
-LOUIS! I can't talk to you! I'm calling someone else instead, halv skriker han och klickar mig.
-What was that al about? Frågar Eleanor nyfiket.
-Nah, just Harry freaking out as usual, säger jag och rycker på axlarna.
 
Harrys perspektiv:
Jag får helt seriöst panik. Jag ska möta min flickväns föräldrar. Louis gjorde bara att det kändes värre, men ett lugnande samtal med Zayn gjorde att jag mådde lite bättre i alla fall. Vi är på väg hem till Oliwias just nu och jag håller ett stelt grepp om hennes hand.
-Harry take it easy! It's gonna be fine, säger hon för sjuttonde gången.
Jag nickade tyst som svar. Oh nej, nu är vi utanför huset. Liw öppnar dörren och ropar något. En kvinna kommer in i hallen.
-Hello I'm Helena, Oliwias mum, presenterar hon sig. Jag sträcker fram handen för att hälsa men hon drar in mig i en kram istället. Sen kom en man också men han såg inte lika glad ut som Helena. Jag sträcker fram handen mot honom också och han tar den och klämmer den hårt.
-Dad, säger Liw varnade. Hans släpper greppet, men kollar fortfarande lite skeptiskt på mig.
 
Middagen var ganska trevlig. Liws pappa är fortfarande lite stel mot mig. Men hennes mamma var hur trevlig och pratglad som helst. Hon ställde frågor och ville veta lite allt möjligt om mig och sånt. Men sen lämnar Oliwia och hennes mamma bordet för att fixa efterrätten och då sitter bara jag och hennes pappa kvar.
-So what do you work with, sir? Frågar jag för att få igång samtalsämnet.
-Why do you date my daughter? Ignorerar han min fråga.
-Excuse me, what? Säger jag förvirrat.
-Why do you date my daughter? A guy like you shouldn't date a nice girl like Oliwia. You are only gonna get her in problems, konstaterar han barskt.
-You want to know why I date your daughter? Säger jag. Han nickar.
-I date Oliwia because of her laughter, it always makes me happy.  I have never meet a girl with a humor like that. She has the biggest heart ever and she follows it. And her eyes are mesmerizing. She reminds me of my sister because both of them are fantastic with people. And she is absolutely beautiful. That are just a few of the reasons why I date your daughter. And the reasons that I actually love her, svarar jag. Hennes pappa ser förvånad ut över mitt svar och det kan han lika bra vara.
-Awwww Harry, hör jag Oliwia säga från bakom mig.
-Y-You heard all that? Säger jag nervöst.
-Yes! It's so cute, säger hon och går fram och kysser mig.
-And I love you too, viskar hon till ig så att bara jag hör. Jepp, det var nu officiellt den bästa middagen på länge.
 
Samtidigt hos Nathalies familj:
Nialls perspektiv:
Jag hade träffat Naths föräldrar igår och vi hade snackat halva natten. Hennes pappa är en riktigt skön snubbe och hennes mamma väldigt trevlig. Jag hade inte träffat hennes bror ännu för han var inte hemma igår, han lana hos en kompis. Men han skulle komma hem snart och då skulle vi presenteras för varandra. Precis då öppnas dörren till köket där vi sitter. En ganska storvuxen kille kommer in. Han skrämmer mig nästan lite med sin längd och muskelmassa. Han gör direkt fram till Nath och de ger varande en kindpuss, det verkar vara något som dom alltid gör. Sen sätter han sig mittemot oss vid köksbordet.
-I'm Simon, säger han.
-Nice to meet you, I'm Niall, presenterar jag mig själv.
-So you are the dude my sister is all crazy about! Konstaterar han.
-Guess so, skrattar jag. Husets telefon ringer och Nath går iväg för att svara.
-Well I'm happy for you and Nath, it was a long time since she walked around smiling all the time, säger han och ser uppskattande mot mig.
-Thank you, säger jag.
-But you know if you hurt her I have to kill you, it's like a law for brothers, lägger han sen till.
-I would never do anything to hurt Nathalie, försvarar jag mig.
-And if I actually do hurt her, I want you to kill me, fortsätter jag. Jag nickar mot min ärlighet. Nath kommer tillbaka och sätter sig bredvid mig.
-So Nathalie, you are now allowed to date him, säger Simon.
-What? Skrattar hon.
-He's honest and nice and I do now allow you to date him, säger han ingen.
-You know I would have dated him even if you didn't want me to, säger hon.
-I would have stopped you, säger han självsäkert.
-I'm not listening to you little brother, skrattar hon och sen flyter samtalsämnet bara på.

Kapitel 29!!
Förlåt för att det tog så lång tid för oss att lägga upp det här kapitlet.
Men vi har haft skrivkramp!
Men nu är det äntligen uppe så nu hoppas vi att ni gillar det lika mycket som vi gör.
Kramar <3

Glad alla ❤-dag

Kategori: Allmänt

Glad alla hjärtans dag till alla våra fina läsare❤
 

Kapitel 28 - Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:
-"Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy birthday dear Nathalie, Happy birthday to you, sjunger vi alla. Lilly sätter ner den stora tårtan på bordet framför Nath. När hon ser att det är en stor bild på mig och henne på tårtan så börjar hon le jätte stort.
-Blow out the candles and make a wish, säger vi alla. Nathalie blåser ut ljusen och sen hugger vi alla in på tårtan.
 
Efter några timmar så är vi alla helt slut. Vi har festa hur mycket som helst och Nathalie älskade alla hennes presenter hon fick av oss. Så vi alla tycker att det blev en väldigt lyckad överraskningsfest.
Liams perspektiv:
Det hade gått två dagar sen Nathalies fest och vi hade umgåtts med allihopa de andra dagarna men idag är det bara min och Lillys egna dag. Vi var på väg hem till henne efter att ha varit på bio! Det hade varit en komedi och jag har inte skrattat så mycket på länge. Lilly höll på att berätta någon konstig historia om när hon och tjejerna var på bio för ett tag sedan och en random snubbe började gråta och klaga när en person i filmen dog. Jag skrattar med henne och tar hennes hand. Vi är nästan precis utanför hennes hus och jag stannar upp. Lilly vänder sig om och tittar frågande på
mig.
-What is it? Frågar hon.
-I just remembered that in two days I have to go back to London and then we are going on tour and we won't meat in months, säger jag sorgset. Hon tittar lite sorgset på mig, tar sedan båda mina händer och tittar mig rakt i ögonen.
-It's gonna be fine! We can Skype every time we get the chance and I will spam your phone with texts, säger hon lugnande.
-I love you, do you know that? Säger jag med ett stort leende på läpparna.
-Yeah I know and that's good because I kind of love you very much too, svara hon och ger mig en kyss. Sen går vi upp mot huset och nu är det Lillys tur att tvär stanna. Hon ser helt förskräckt ut och när jag följer hennes blick ser jag en kvinna sitta på trappan upp till huset och  iakttar oss lugnt.
 
Lillys perspektiv:
Jag står som förstenad och vet inte var jag ska ta vägen.
-Lilly? Säger Liam oroligt. Kvinnan öppnar munnen för att säga någon, men jag tänker inte låta henne säga ett ord innan jag får fram vad jag har tänkt de senaste nio åren.
-VAD FAN GÖR DU HÄR?!? Du är inte välkommen. Efter nio jäkla år vågar du dig hit, men du ska veta att det är försent! Pappa var ett vrak när du stack och Emma var bortom sig av sorg och förvirring, skriker jag. Liam tittar förvånat på mig.
-Marie, försvinn härifrån innan pappa eller Emma ser dig! Säger jag tystare. Hon rycker till när jag kallar henne för Marie istället för mamma. Hon börjar gå förbi mig, men stannar precis bredvid mig.
-Vad vacker du har blivit gumman, viskar hon och går sedan. Så fort hon hat försvunnit börjat jag gråta för fullt.
-Honey talk to me, what's wrong? frågar Liam för tredje gången.
-That was my mum, please call Nath and Oliwia and tell them to come here, hulkar jag fram. Efter två snabba samtal säger han att dom är på väg.
 
Nathalies perspektiv:
Efter ett oroande samtal från Liam skyndar jag och Niall oss hem till Lilly. Liam hade inte sagt vad som vag fel utan sa bara att det var viktigt att vi kom så fort som möjligt. När vi kom in på gatan där Lilly bor såg vi Oliwia och Harry lite längre fram.
-Liw! Ropar jag efter dom. Hon vänder sig om och jag och Niall kommer snabbt ikapp dom.
-Ringde Liam dig också? Frågar Oliwia.
-Ja, vet du vad som har hänt? Fortsätter jag.
-Nope! Säger Oliwia och precis då svänger vi in på Lillys tomt och ser henne sitta på trappan och stor gråta.
-Lilly! Ropar både jag och Oliwia samtidigt.
-Men gumman vad har hänt? Säger Oliwia förtvivlat. Hon försöker samla sig för att berätta, men hon lyckas inte särskilt bra.
-Marie kom, lyckas hon få fram.
-Din mamma? Herregud, flämtar jag. I nästan 10 minuter satt vi bara och tröstade Lilly tills hon hade lugnat sig.
-Okej, exakt vad hände? Frågar Nath.
-Jag och Liam kom hem från bion och då satt hon här på trappan och ville prata eller nåt men jag skickade iväg henne, berättar hon.  
-Oj, ska du berätta för din pappa? Kommer jag plötsligt på.
-Jag har ingen aning! Säger Lilly.
-Det är kanske bäst att låta bli det ämnet, vi vet ju hur känsligt det är för din pappa och Emma, påpekar Oliwia.
-Okey what is going on? I don't get anything, hoppar Niall in med. Vi förklarar för dom andra och sen blir Lilly överöst med kramar från killarna också.
 
Harrys perspektiv:
-Sorry that I ruined your alone time with Oliwia, säger Lilly.
-No worries, you can always call if something isn't right and you really should, svarar jag och ger henne en till kram.
-C'mon Harry lets go now, ropar Oliwia till mig.
-See you later man, säger Liam och sen springer jag ikapp Oliwia.
-Well you have some big time drama in this town, kommenterar jag och lägger armen om henne.
-Yeah like you don't have any drama mister world famous singer, skrattar hon tillbaka.
-Good point, so what are we gonna do now? Frågar jag.
-Well I'm kind of hungry, aren't you? Säger Liw.
-Yes I am, lets go to a restaurant, föreslår jag.
-Oki doki, säger hon lite barnsligt och sen vänder vi stegen in mot centrum.

Kapitel 28 :)
Nu blev det lite drama!!
Vi gillar detta kapitlet och vi hoppas att ni också gör det <3
Kommentera gärna :)
Kramar <3

Kapitel 27- Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:
-The cake looks awesome, säger Louis och vi alla börjar skratta och hålla med honom. Tårtan ser helt fantastisk ut med en stor bild på Niall och Nath i mitten och under står det skrivet " Happy Birthday Nathalie 17 years old" med kristyr.
Oliwias perspektiv:
Om någon minut var det dags att hämta upp Nath. Vi alla hade gått igenom planen hur många gånger som helst. Planen var att Eleanor, Perrie, Zayn och Louis skulle stå och gömma sig i det stora vardagsrummet med massa fest saker. Harry och Niall skulle stå bakom väggen i hallen och hoppa fram när jag och Lilly kommer in med Nath. Sen går vi alla in med Nath till det stora vardagsrummet där resten gömmer sig och när vi kommer in så hoppar dom fram och skriker "suprise".
 
Jag och Lilly hade smsat Nath och frågat vad hon gjorde så vi hade lite koll på var hon var någonstans. Hon hade skrivit att hon var hemma och inte gjorde någonting så nu var det fritt fram att gå och hämta upp henne. Så efter någon minuts promenad så var vi framme hemma hos Nath. Jag och Lilly gick mot dörren och ringde på. Det var Nath som öppnade och vi kunde se i hennes ansiktsuttryck båda två att hon var förvånad att vi var här.
-Vad gör ni två här? Frågar Nath förvånat.
-Kom nu, säger Lilly utan att svara på  Naths fråga och drar med henne ut medans jag tar Naths jacka och nycklar och låser dörren.
-Vad är det som pågår? Frågar Nath oss.
-Det får du snart se, svara vi båda.
 
Lillys perspektiv:
Nu var vi utanför mitt hus med Nathalie. Oliwia smsade till Niall för att se om kusten är klar så vi kunde gå in med Nath. Och det var den, så Oliwia gick först in och jag gick sist med Nathalie. När vi alla var inne och hade stängt dörren så hoppar Liam, Niall och Harry fram från deras gömställe. 
-Happy Birthday beautiful, säger Niall och går fram till Nathalie och ger henne en stor kram.
-Wha... What are you doing here? Stammar Nath fram.
-Me, Harry and Liam are here to visit you guys and celebrate your birthday, svarar han.
-Thank you guys so much for coming, säger Nath och alla vi fem kan se att hon har tårar i ögonen.
-Don't cry, säger jag till henne och alla andra håller med.
-Come on, we can't stand here all day. We have a girl to celebrate, säger Harry.
-Yes, we have, säger Niall. Vi alla går mot det stora vardagsrummet med Nathalie. Snart kommer det roliga, tänker jag och ler stort.
 
Nathalies perspektiv:
Lilly,Liam,Harry,Niall och Liw drog in mig längre in i Lillys hus.
-What it's going on here? Frågar jag.
-You will see, säger Lilly och Liw retfullt till mig.
-Come on, I wanna know, säger jag.
-Okey, if you really wanna know we need to go in to the living room.
-Okey, let's do that then, come on guys what are you waiting for? Säger jag.
-Nothing, svarar Oliwia lurigt. 
Vi gick in i vardagsrummet och när vi kommer in så hoppar Louis, Zayn, Perrie och Eleanor fram och skriker "SURPRISE!!!!".
-OMG!!!! You're all here!! Säger jag glatt.
-Yes we are and know it's time for PARTY!!!!! Säger Louis högt av lycka och alla börjar skratt.
-OMG, det är PERRIE EDWARDS från Little mix och Louis flickvän ELEANOR som jag beundrar så mycket, viskar jag uppspelt till Lilly och Liw.
-Hahahaha, skrattar Liw högt och alla vänder sina huvuden mot oss och jag blir helt generad.
-Okey, let's party! Skriker Louis.
-It's Dj Malik in the house, säger Zayn och ställer sig vid mixerbordet och sätter på musiken. Alla börjar dansa och vi har det jätte roligt allihop. Det är så kul att alla kom, speciellt Niall. Jag har saknat honom hur mycket som helst. 
 
Perries perspektiv:
Jag och Eleanor dansar vilt till musiken som Zayn spelar. 
-Eleanor,let's talk to Nathalie. She seemed pretty exited that we're here.
-Yeah, come on, säger hon och drar med mig till Nathalie som står och pratar med Lilly.
-Hi, Nathalie! Säger vi båda glatt.
-Hi... Eleanor and Perrie, säger hon till oss. 
-Do you have fun on your surprise party? Frågar jag henne.
-Yes, I have and I'll just wanna thank you to for coming here. It means very much to me, säger hon till oss.
-Ohhhh, you don't need to thank us, we're glad that we came her, säger vi och ger henne en stor kram.
 
En timme senare:
Nialls perspektiv: 
-Now it's time for cake!!! Säger Lilly och Liw och går in i köket för att hämta kakan. Vi andra har satt oss vid det stora bordet och när vi ser att Lilly och Liw kommer med tårtan, så ställer vi oss upp och börjar sjunga för Nathalie.
-"Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy birthday dear Nathalie, Happy birthday to you, sjunger vi alla. Lilly sätter ner den stora tårtan på bordet framför Nath. När hon ser att det är en stor bild på mig och henne på tårtan så börjar hon le jätte stort.
-Blow out the candles and make a wish, säger vi alla. Nathalie blåser ut ljusen och sen hugger vi alla in på tårtan. 
 
Efter några timmar så är vi alla helt slut. Vi har festa hur mycket som helst och Nathalie älskade alla hennes presenter hon fick av oss. Så vi alla tycker att det blev en väldigt lyckad överraskningsfest.

Lite party nu också! Vi gillar verkligen detta kapitlet för vi älskar överrasknings fester och sånt!
Så vi hoppas att ni också tyckte det blev bra! Kommentera gärna så att vi vet ;)
Kramar<3