directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Stole my heart- Kapitel 34

Kategori: Stole my heart

Previously:
-Hi beautiful, are you ready to go? Frågade han mig.
-Hi Harry, yes I am I'm just gonna take my handbag and jacket then I'm ready to go, svarade jag.
-Great, sa han och log mot mig. Jag tog min väska och jacka och gick ut till Harry. Vi gick mot taxin som skulle köra oss till restaurangen där vi skulle möta alla andra.

 
Nathalies perspektiv:
Jag vakna och kollar på klockan. Oj, den är redan halv två! Bredvid mig ligger en helt utslagen Niall som andas tungt. Han ligger på mage och jag ser hans rygg höjas upp och ner regelbundet. Det är fullt förståeligt att det är så här, vi kom inte hem förrän vid halv fyra inatt. Det var Oliwias student igår och vi festade hemma hos Liw med hennes släkt hela natten! Att vakna upp bredvid Niall såhär som jag gjorde nu är något som jag definitivt skulle gilla att göra varje dag. Och så kommer det bli också. Efter ett år av tillfälliga jobb och praktiker ska jag och Lilly gå på universitet i London. Oliwia har redan blivit anställd på en förskola som ligger precis utanför London. När jag berättade för Niall att jag hade kommit in på universitetet så frågade han mig lite diskret var jag skulle bo. Jag sa att jag antagligen skulle bli tvungen att dela lägenhet med Lilly och Oliwia. Då tittade han på mig i några sekunder och sen frågade han tveksamt ifall jag ville flytta in hos honom. Jag hade blivit tillfälligt förstummad, jag kunde bara nicka och le som svar. Efter det så hade det blivit bestämt att Lilly skulle bo hos Liam och Harry välkomnade Oliwia mer än gärna att bo hos honom! Så (jag kan inte fatta att detta verkligen är sant)  jag och mina två bästa vänner flytta till London där vi ska bo med våra pojkvänner som råkar vara 3/5 av One Direction
 
Nialls perspektiv:
-Are you gonna keep this? Frågar jag Nathalie. 
-Nah, I haven't used that shirt in two years, I can give it away, svarar hon. Jag hjälper Nathalie att packa hennes grejer. För det är bara några veckor tills hon börjar på universitetet och då ska hon bo hos mig. Jag har aldrig tagit ett förhållande så lång förr. Och om jag ska vara ärlig så är jag sjukt nervös! Jag menar tänk så hatar hon att bo med mig eller tänk så hittar hon någon annan kille i London som hon hellre vill vara med än mig. Plötsligt känner jag hur sängen som jag sitter på tyngs ner. 
-Okey, talk to me, säger Nath. 
-W-What do you mean? Försöker jag spela oskyldig. 
-You are awfully quiet, you have your thinking face and you laid all the give away cloths in the keeping pile. So what's wrong? Säger hon och ger mig en allvarlig blick samtidigt som hon tar min ena hand i båda sina. Jag tvekar…ska jag berätta för henne?
Ja, jag får väl ta och berätta!
-I'm afraid, börjar jag. 
-Of what darling? Frågar Nath oroat. 
-Of you and me, säger jag långsamt. Nath ger mig en förvirrad blick. 
-You're making me confused, what do you mean by that? Säger hon oförstående. 
-I'm afraid that you're not gonna like living with me. Or that you will fall in love with someone else. Or that you just will stop liking me! Babblar jag på. 
-Niall…I don't like you! Börjar hon. Va? Vad menar hon med det? 
-I don't like you! I love you more that there are stars in the sky. I'm never gonna get tired of living with you, because I love having you around and I will never ever get tired of it. And how can you even think that I will fall in love with someone else! I love you of all my heart and as long as you'll
have me I will stay with you and I will never stop loving you! Sa hon. 
-Then you better get ready to stay with me forever because I always want to have you in my life, svarar jag. I någon minut sitter vi bara där och kysser varandra. 
-Well all this are not gonna pack itself so we better keep on going, skrattar Nath och sen fortsätter packningen precis som innan förutom en liten förändring, att jag inte är rädd längre. 
 
Liams perspektiv:
Tv:n står på, det är en gammal western film som går på 5:an. Men ingen tittar. Lilly har somnat, hennes huvud ligger i mitt knä. Med långsamma rörelser stryker jag henne över håret. Plötsligt ringer min telefon och jag svarar så snabbt jag kan så att ringsignalen inte väcker Lilly. 
-Hello? 
-Liam! 
-Hi mum, skrattar jag. 
-How are you darling? 
-I'm fine mum, and you and dad? 
-We're great too. I saw that you've called before, what did you want? Frågar mamma. 
-Well…Lilly is moving in with me, säger jag och väntar på en reaktion. 
Efter ungefär 10 sekunders tystnad utbrister mamma. 
-Finally! It was about time now. You've been together for almost three years and nothing new happened. I've been waiting for it to happen, utbrast hon. Jag skrattar dovt. 
-Yeah I thought so too, svarar jag. 
Vi fortsätter prata i några minuter sen lägger vi på. Klockan har hunnit bli halv tolv på natten så jag lyfter försiktigt upp Lilly i min famn, stänger av tv:n och går mot trappan. 
-You do know that I can walk myself, hör jag förvånat och tittar ner på en nyvaken Lilly. 
-Yeah but you are so cute when you sleep so I didn't want to wake you up, svarar jag. 
-Oh okey! I mean who need to walk when you have a strong boyfriend that carries you instead, skrattar hon. Jag skrattar med henne. Väl inne på hennes rum placerar jag henne i sängen och sen mig själv bredvid henne. 
-Sweet dreams beautiful, viskar jag till henne. Jag hör hur hon fnittrar lite tyst och sen svarar. 
-You too handsome.

Så nu är näst sista kapitlet uppe!!
Hoppas ni gillar det och om ni gjorde det så kommentera gärna så att vi vet!
Kramar <3

Kapitel 33 - Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:
-DU GJORDE VADÅ?!?! Skriker Liw.
-Bara prata med honom. Ni måste ju ändå prata förr eller senare, säger Lilly förståndigt.
-Okej…Ehhh hello Harry, säger hon försiktigt. Hon lämnar rummet och kommer tillbaka två minuter senare.
-Nu fortsätter vi titta på filmen, säger hon.
-Vad hände? Frågar jag.
-Inget! Sätt bara igång filmen igen, den bästa biten kommer nu, bortförklarar hon sig.
-Okej då, suckar Lilly, men sätter ändå igång filmen igen. Kvällen fortsätter utan att Oliwia säger något om vad som hände under samtalet.

Ett år senare:
Oliwias perspektiv:
Jag väntade på att min locktång skulle bli varm. Vi skulle ut hela gänget ikväll. Det ska bli jätte kul. Efter någon minut så var min locktång tillräckligt varm för att jag skulle kunna börja locka mitt hår. Jag kommer knappt ihåg sist jag hade lockat hår. Jag tror det var på Lillys fest. Jag kommer ihåg att jag fick ett utbrott för jag kunde inte få till lockarna. Jag börjar le och tänka tillbaka på minnena.
 
5 månader sedan:
Flaschback:
Oliwias perspektiv:
Jag höll på att få ett utbrott. Jag får inte till lockarna i mitt hår! Jag ska vara hos Lilly om ungefär 20 minuter och jag börjar bli lite stressad. Det är i alla fall tur att jag har redan sminkat mig annars hade jag varit ännu mer stressad. Efter 10 minuter så har jag lockat färdigt mitt hår. Det blev väll sådär men jag orkar inte lägga ner mer tid på det. Nu var jag tvungen att hitta en klänning som jag kunde ha på mig. Det är tur att jag har en liten aning om vad jag ska ha på mig. Så jag väljer fort en klänning och tar på mig den. När jag är färdig går jag till hallen och tittar hur jag ser ut i spegeln. Jag ser väll hyfsat okej ut. Så jag tar min väska och jacka och går ut och låser dörren. Det är tur att Lilly bor så pass nära så det går fort och lätt att komma till henne.
 
Flashback:
Harrys perspektiv:
Vi gjorde oss redo för Lillys fest. Jag var nervös för jag vet att Oliwia ska vara där och jag har inte pratat med henne på 7 månader.
-Are you ready Harold? Frågar Louis.
-Yes, I'm coming, svarade jag och gick mot dörren där alla stod och väntade. Vi gick tillsammans mot taxin som skulle köra oss till Lilly.
När vi var framme så gick vi mot dörren och ringde på. Vi hörde steg inifrån som kom närmare och närmare. Dörren öppnas och där står Lilly framför oss.
-Hi guys, säger Lilly glatt till oss.
-Hi, svarar vi och går in. Vi alla tar av oss våra jackor och går in mot vardagsrummet. Nath springer mot Niall och hoppar upp i hans famn. Och Lilly ger Liam en stor kram. Det är jätte kul att se Nath och Lilly igen, vi har ju inte sett dom på hur länge som helst. Lilly har också bjudit Eleanour och Perrie men dom kommer inte förrän senare. Plötsligt ringer det på dörren och Nath och Lilly springer ut i hallen. Dom börjar prata svenska så jag förstår att det är Oliwia som har kommit. Efter några minuter så kommer Lilly och Nath tillbaka följt av Oliwia. Hon tittar sig runt om i rummet och när hon ser mig så mötts våra blickar.
 
Flashback:
Oliwias perspektiv:
Min och Harrys blickar möts och det går en lite konstig känsla genom min kropp. Son tur så avbröts det av att det ringer på dörren. Det är Perrie och Eleanour som har kommit. Jag blir glad av att se dom, det var så länge sedan sist. När alla är samlade så är det dags att äta så vi alla sätter oss vi det stora bordet och börjar äta. Efter maten så sätter Lilly på dom bästa party låtarna på högsta volym och alla börjar dansa. Vi alla har så kul. Efter några party låtar så kommer det en lugn låt. Alla dansar vidare förutom jag. Jag går och sätter mig i soffans ena hörn. När jag hade satt mig så tittar jag bort mot den andra sidan av soffan och då ser jag att Harry också hade satt  sig ner på den andra änden av soffan. Jag tittade på honom en stund men när han tittade tillbaka på mig så tittade jag snabbt ner i mitt knä. Jag hörde hur Harry kom närmare och närmare mig i soffan.
-So…do you wanna dance with me? Frågar han mig.
-I don't know Harry, svarade jag.
-Come on, we can dance as friends.
-I... Okey lets do it.
-Great, come on.
Jag och Harry reste oss upp och började dansa tillsammans. Det kändes lite "awkward" i början, men sen gick det en skön känsla igenom hela min kropp. Fast jag inte ville erkänna det för Harry så hade jag saknat honom oerhört mycket. När vi alla hade dansat klart så satte sig alla vid det stora bordet i Lillys vardagsrum. Nu skulle vi äta efterrätt. Lilly hade gjort hennes jätte goda, berömda kladdkaka som jag älskade. När vi alla hade ätit upp så gick alla tillbaka och satte sig i soffan förutom jag och Lilly. Jag hjälpte henne att plocka undan alla tallrikarna. Efter att vi hade samlat ihop alla tallrikarna så gick vi ut i köket och satte in alla tallrikarna i diskmaskinen.
-Just det! Sa Lilly plötsligt när vi höll på att sätta in tallrikarna.
-Vadå?? Frågade jag henne förvånat.
-Jag kom på att jag måste hämta en disktablett till diskmaskinen bara, svarade hon
-Jaha, okej, sa jag och sen gick hon för att hämta en disktablett. Det tog en lång tid innan hon var tillbaka och jag undrade var hon var. När jag hade lagt in all disk i diskmaskinen så såg jag att där låg disktabletter till diskmaskinen i skåpet under diskhon.
-Lilly!! Jag har... Sa jag men jag avbröts av att Harry kom in i köket.
-Hi, sa han.
-What do you want? Frågade jag förvånat.
-Lilly told me that you needed help in the kitchen so I came to help you, svarade han.
-Okey, Lilly told me that she was just gonna get something to the dishwasher. När jag hade sagt det så kom jag på att Lilly hade lurat oss båda två. Så typiskt Lilly, hon gjorde allt för att få mig och Harry att prata ut med varandra och detta var det bästa tillfället.
-What is it? Frågade Harry mig.
-You know that Lilly lied to both of us just because she wanted us to talk to each other? Frågade jag Harry.
-I know now, because you don't seem to need some help, sa han och skrattade. Jag började också skratta.
-This is so typical Lilly, to do something like this, sa jag.
-I can understand that, it seems like she is a specialist when it comes to this, sa han och log mot mig. Oh,vad jag har saknat det leendet tänkte jag
-Yes, she is, sa jag.
Jag och Harry började prata om vad vi hade gjort under dom senaste månaderna. Vi stod och pratade jätte länge tills Harry sa:
-I've missed you so much Liw.
-Harry, I…Mer han jag inte säga förrän Harry hade get mig en stor kyss på munnen. Jag visste inte vad jag skulle säga. Vi bara stod och tittade på varandra.
-I can't live without you Liw, sa han.
-I know and I've missed you to Harry, svarade jag och gav Harry en stor kram. Det kändes så skönt att vara nära Harry igen. Jag hade verkligen saknat honom.
-Come on lets go out to the others, sa Harry och tog min hand och började gå ut ut köket till dom andra.
När vi kom ut ur köket så vände sig Lilly och Nath  mot oss och log ett jätte stort leende när dom som att Harry och jag höll händer.
-Tell us!! Säger Lilly entusiastiskt.
-What? Frågar jag förvånat.
-Come on Liw, you know what I mean! Are you guys back together again?? Säger Nath. Jag tittar på Harry som nickar mot mig.
-Yes, me and Liw are back together again, säger Harry stolt.
-Yay!!! Skriker Lilly och Nath och springer fram till mig för att ge mig en stor kram. Sen började alla dansa igen. Harry kom fram till mig efter att vi hade dansat lite och gav mig en stor kram och en kyss på munnen.
 
Flashback slut:
Oliwias perspektiv:
Jag stod och log för mig själv av minnena. Det känns som en evighet sen Lilly hade den där festen. Mina tankar avbröts när det knackade på ytterdörren. Som tur vad jag helt färdig så jag sprang ner för trappan och öppnade dörren. Där utanför stod Harry.
-Hi beautiful, are you ready to go? Frågade han mig.
-Hi Harry, yes I am I'm just gonna take my handbag and jacket then I'm ready to go, svarade jag.
-Great, sa han och log mot mig. Jag tog min väska och jacka och gick ut till Harry. Vi gick mot taxin som skulle köra oss till restaurangen där vi skulle möta alla andra.

Kapitel 33!!
Nu är Harry och Oliwia tillsammans igen :)
Vad tyckte ni om detta? <3
Kommentera gärna <3

Kapitel 32 - Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:
Det måste ordna sig för annars kommer det bli pinsamt när vi alla träffas nästa gång, för hon är ju fortfarande våran vän och 2/5 av One Directions flickvänners bästa vän. Vi får väl helt enkelt hoppas på det bästa. Men om jag måste välja en sida att stå på så är det självklart Harrys, men då vet jag att Nath kommer stå på Liws sida. Bara inte något så simpelt som ett uppbrott mellan två vänner kommer komma mellan oss två. Men det kommer det nog inte för det vi har ser förbi såna grejer. Vi är starka tillsammans och jag hoppas verkligen att Liw inser att det är hon och Harry också när dom är tillsammans.

Oliwias perspektiv:
"Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on
 
Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're gone"
 
Jag kommer på mig själv med att lyssna på sorglig musik. Jag måste verkligen sluta göra det, det hjälper inte precis mot "breakup depressionen". Ikväll ska jag hem till Nath och ha filmkväll med henne och Lilly. Jag ska ha med mig Ben & Jerry glass och läsk, Lilly har med sig chips och lösgodis och Nath står för mat och filmerna. Såna här kvällar är alltid något som kan få mig på andra tankar än Harry. Var jag än är och vad jag än gör så leder mina tankar alltid tillbaka till Harry.
 
I affären hittar jag precis det jag ville, Ben & Jerry med kladdkake bitar. Det är alla tres favorit smak.
Sen köper jag också två stora läsk, en sprite och en fanta exotic. Jag går direkt hem till Nath från affären. Två hårda knackningar på dörren är allt som krävs för att mina två speedade bästisar ska komma springandes för att öppna.
-Vad är det med er? Frågar jag roat.
-Vadå? Säger Lilly oförstående samtidigt som hon hoppar på stället.
-Alltså går ni på weed eller vad har ni ätit för ni är sjukt skumma, skrattar jag.
-Ja klart att vi har ätit weed…öhhh… vad tor du? Vi är bara glada och trötta, därav speedade, säger Nath.
Vi rusar upp till ovanvåningen och in på Naths rum där vi slänger oss pladask i sängen.
-Så vilken film ska vi börja med? Frågar jag. Vi tittar på varandra och ropar i kör.
-TWILIGHT!!
 
Harrys perspektiv:
-Just call her, säger Liam för nittonde gången. Killarna försöker komma på lösningar till Oliwia-situationen.
-But she doesn't want to talk to me, svarar jag ännu en gång.
-Because then she would have talked to me before, fortsätter jag. Det har gått fem dagar sedan jag pratade med Liw sist och det var då hon gjorde slut med mig. Jag undrar om
hon tänker på mig eller om jag bara är ett dåligt minne som hon försöker glömma bort.
-I don't think it's a goo…börjar jag men blir avbruten.
-But for gods sake Harry! Just call her! Pick up the damn phone and fix this thing! Ropar Zayn plötsligt.
-Okey, okey, chill out, säger jag och håller upp händerna som försvar. Jag reser mig upp och hör hur Zayn och Louis muttrar till varandra.
-Chill out, yeah you chill out yourself, muttrar Louis.
-Going around and being all sad and grumpy… chill out……in your dreams, säger Zayn tillbaka. Jag småskrattar lite och skakar på huvudet. Långsamt slår jag in Oliwias nummer. Det går fem signaler sen hör jag hur någon svarar och sen bråk i bakgrunden. Dom pratar svenska, antagligen Lilly och Nathalie som försöker få Liw att prata med mig.
-Okej…Ehhh hello Harry, säger hon sen tyst.
-Oh hi! I'm so happy to hear your voice again, babblar jag.
-So… what do you want? Säger hon. Klart att hon vet vad jag menar, hon vill väl bara inte ta upp det.
-Can't we just please try again? I can't live without you! Please, bönar jag henne.
-Harry, I don't believe it's gonna be any difference. Me and you wasn't meant to end up together. Later in life when you find your love of your life, you will thank me for this! Förklarar hon. Vad är det hon snackar om? Jag har aldrig känt som jag gör för henne för någon annan förut.
-But, försöker jag.
-No buts, avbryter hon.
-Okey, I'm gonna try to respect it. But can we at least be friends? Försöker jag en gång till. Jag hör hur hon suckar.
-Yeah, we can still be friends, säger hon sen.
-So…, vad ska jag säga nu???
-I need to go now, so bye, säger hon. Jag hinner inte ens svara förrän hon lägger på. Jag går tillbaka till killarna.
-And? Säger Niall.
-We are not getting back together, svarar jag besviket. Vi alla suckar.
 
Nathalies perspektiv:
-Vem är det? Frågat Lilly.
-Ehhh…öhhh, säger Liw bara. Jag tar telefonen från henne.
-DET ÄR HARRY! Utbrister jag.
-Svara, manar Lilly henne.
-Nä, jag vill inte, envisas Oliwia.
Jag trycker på den gröna luren.
-Nu är samtalet igång, skrattar jag ondskefullt.
-DU GJORDE VADÅ?!?! Skriker Liw.
-Bara prata med honom. Ni måste ju ändå prata förr eller senare, säger Lilly förståndigt.
-Okej…Ehhh hello Harry, säger hon försiktigt. Hon lämnar rummet och kommer tillbaka två minuter senare.
-Nu fortsätter vi titta på filmen, säger hon.
-Vad hände? Frågar jag.
-Inget! Sätt bara igång filmen igen, den bästa biten kommer nu, bortförklarar hon sig.
-Okej då, suckar Lilly, men sätter ändå igång filmen igen. Kvällen fortsätter utan att Oliwia säger något om vad som hände under samtalet.

Kapitel 32 ;)
Nu börjar denna novellen gå mot sitt slut. Det är bara 3 stycken kapitel kvar efter det här!!
Så vi hoppas att ni tycker om det här kapitlet :D
Kommentera gärna <3
Kramar <3

Kapitel 31 - Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:
Nu innan studenten måste jag kämpa så att jag kommer in på universitetet. Det är tur att mamma och pappa är så pass stöttande som dom är för annars hade jag nog inte klarat av det, för naturvetenskapsprogrammet är ganska svårt. Oliwia och Nath är också stöttande med inte på samma sätt för dom går lättare linjer så dom har inte lika mycket läxor och press på sig som jag har! Jag kommer antagligen mest bara ha Liam och skolan på huvudet hela tiden! Jag känner på mig att detta året kommer bli krävande med samtidigt ett år som jag aldrig kommer glömma!

Fyra månader senare:
Lillys perspektiv:
Skolan är det fullt upp med hela tiden. Jag har massor av läxor och prov, men det är väl inte så konstigt jag går ju faktiskt naturvetenskapsprogrammet. Men kul är det i alla fall, jag lär mig en massa nya intressanta saker. Och det går bra för både Nathalie och Oliwia också i skolan. Fast Oliwia har varit nerstämd på sistone, varken jag eller Nathalie vet varför. Det började för tre veckor sedan, men hon vägrar att medge att något är fel. Fast hela den här nedstämdheten har gjort att hon är bättre i skolan än vad hon någonsin förut har varit. Om jag bara visste vad det är som tynger henne så skulle jag kunna hjälpa henne. Men hon vägrar berätta så då får man ju bara ta det som det är. Liam tar sig tid att prata med mig nästa varje dag. Jag vet hur oerhört upptagen han är nu ute på turnén, men ändå tar han sig tid att smsa, ringa eller Skypa med mig även om det bara är för någon minut. Det gör mig så glad! Att få höra hans röst får mig alltid på bättre humör. Aldrig har jag känt såhär förut, jag är kär. Alltså inte någon sån liten förälskelse utan riktig kärlek är det jag känner. Jag hoppas bara att han känner likadant, men det tror jag att han gör för annars hade jag nog märkt det. Precis nu vibrerar telefonen, jag har fått ett sms.
 
Från Liam <333
Hello beautiful!
I have some time now, wanna Skype?
Xx. your Liam ;)
 
Denna killen är ju bara för bra för att vara sann, tänker jag och knappar in ett snabbt svar och sen loggar jag in på Skype för att prata med min underbara pojkvän.
 
Ytterligare en månad senare:
Oliwias perspektiv:
Jag har inte pratat så mycket med Harry nu när han är på turné. Vi hinner inte prata med varandra pga av dom olika tidsskillnaderna  och ibland när vi har tid att prata så är Harry så trött att han håller på att somna. Så därför pratar vi inte lika mycket längre med varandra och det känns som att vi glider ifrån varandra. Nu är det bara en månad kvar på deras turné och jag har en dålig känsla att det inte kommer funka mellan mig och Harry.
 
En timme senare:
Jag bestämde mig för att ringa Harry så att vi kunde prata om den känslan jag hade. Jag tog upp telefonen ur min fika och slog numret till Harry. Efter några signaler så svarar han.
-Hi!
-Hi Harry, it's Liw.
-Hi Liw, what's up?
-We need to talk.
-Okey....
-So... I've been thinking and I don't think...
-Think what?!
-I don't think.... We can be together anymore. I... I mean we really haven't talked much in the past few month.
-Wait!! What?!
-I don't think we have time for each other anymore.
-But Liw!! We can make it work, I knew it. I love you Liw!
-I don't think so, I know I love you too  but I'm sorry!...
-Liw, wait....
Jag lade  på med gråten i halsen. Vad har gjort?! Åh nej, jag kommer inte klara det här!
Oliwia ta ett djupt andetag. Du vet att det är för det bästa. Jag lade mig ner i sängen under täcket och började gråta ännu mer. Efter en timme så vaknade jag upp. Jag hade råkat somna. Jag bestämde mig för att ringa Nath och berätta vad som hade hänt. Så jag tog fram mobilen och ringde Nath.
-Hej, det är Nathalie
-Hej, det är Liw.
-Hej! Vad är det? Du låter ledsen.
-Jag... Jag och Harry har gjort slut.
-Vad har ni gjort sa du?!
-Det funkade inte mellan oss längre. Jag hade en dålig magkänslan om min och Harrys förhållande. Och vi har knappt pratat med varandra under turnén.
-Okej.. Är det därför du har varit så nere dom senaste dagarna?
-Mm, det är det. Men Nath det känns som jag har gjort ett jätte stort misstag!
-Jag förstår dig. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag och Niall hade gjort slut. Men om det inte kändes bra mellan er, så ska ni inte vara ihop längre. Det känner du ju själv.
-Mm, jag vet. Tack Nath, du får mig alltid att må bättre.
-Varsågod, vi hörs. Hej då!
-Hej då. Sa jag till henne och lade på luren. Jag mådde lite bättre nu, men det kändes fortfarande som att jag hade gjort ett jätte misstag.
 
Nialls perspektiv:
Vi sitter turné bussen och spelar FIFA när Harry kommer tillbaka från att ha tagit emot ett samtal. Han ser helt förstörd ut och nära till tårar när han tungt sätter sig bredvid Louis.
-Dude, what happened? Säger Liam oroligt.
-S-S-She broke up with me, stammar han fram.
-Oliwia? Säger Zayn förvånat.
-No it was  Dumbledore, of course it was Oliwia, säger Louis.
-Why? Frågar jag.
-She said that we almost haven't talked at all the past few months and that she didn't think it would work out, svarar Harry och brister ut k tårar.
-Can you call her and tell her that you love her and don't want to break up? Föreslår Liam.
-I told her that when she called but she said that it just wouldn't work. Then I said that I love her and she answered that she loves me too and then she hung up. I've tried to call her back but she isn't answering, berättar han långsamt.
-It's gonna work out, mate! You two can't live without each other. When you are together you are almost like glued together, säger Zayn lugnande.
-I-I just miss her all the time but I haven't had any time to call her lately and now she just breaking up with me, säger han och slänger argt en kudde mot väggen.
-I'm gonna go to bed, säger han sen frustrerat och reser sig och går iväg.
Han och Oliwia som passar så bra ihop! Det måste ordna sig för annars kommer det bli pinsamt när vi alla träffas nästa gång, för hon är ju fortfarande våran vän och 2/5 av One Directions flickvänners bästa vän. Vi får väl helt enkelt hoppas på det bästa. Men om jag måste välja en sida att stå på så är det självklart Harrys, men då vet jag att Nath kommer stå på Liws sida. Bara inte något så simpelt som ett uppbrott mellan två vänner kommer komma mellan oss två. Men det kommer det nog inte för det vi har ser förbi såna grejer. Vi är starka tillsammans och jag hoppas verkligen att Liw inser att det är hon och Harry också när dom är tillsammans.

Kapitel 31!!
Hoppas ni tycker om det. Kommentera gärna.
Vi vill ha feedback på det vi skriver.
Kramar <3