directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Kapitel 33 - Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:
-DU GJORDE VADÅ?!?! Skriker Liw.
-Bara prata med honom. Ni måste ju ändå prata förr eller senare, säger Lilly förståndigt.
-Okej…Ehhh hello Harry, säger hon försiktigt. Hon lämnar rummet och kommer tillbaka två minuter senare.
-Nu fortsätter vi titta på filmen, säger hon.
-Vad hände? Frågar jag.
-Inget! Sätt bara igång filmen igen, den bästa biten kommer nu, bortförklarar hon sig.
-Okej då, suckar Lilly, men sätter ändå igång filmen igen. Kvällen fortsätter utan att Oliwia säger något om vad som hände under samtalet.

Ett år senare:
Oliwias perspektiv:
Jag väntade på att min locktång skulle bli varm. Vi skulle ut hela gänget ikväll. Det ska bli jätte kul. Efter någon minut så var min locktång tillräckligt varm för att jag skulle kunna börja locka mitt hår. Jag kommer knappt ihåg sist jag hade lockat hår. Jag tror det var på Lillys fest. Jag kommer ihåg att jag fick ett utbrott för jag kunde inte få till lockarna. Jag börjar le och tänka tillbaka på minnena.
 
5 månader sedan:
Flaschback:
Oliwias perspektiv:
Jag höll på att få ett utbrott. Jag får inte till lockarna i mitt hår! Jag ska vara hos Lilly om ungefär 20 minuter och jag börjar bli lite stressad. Det är i alla fall tur att jag har redan sminkat mig annars hade jag varit ännu mer stressad. Efter 10 minuter så har jag lockat färdigt mitt hår. Det blev väll sådär men jag orkar inte lägga ner mer tid på det. Nu var jag tvungen att hitta en klänning som jag kunde ha på mig. Det är tur att jag har en liten aning om vad jag ska ha på mig. Så jag väljer fort en klänning och tar på mig den. När jag är färdig går jag till hallen och tittar hur jag ser ut i spegeln. Jag ser väll hyfsat okej ut. Så jag tar min väska och jacka och går ut och låser dörren. Det är tur att Lilly bor så pass nära så det går fort och lätt att komma till henne.
 
Flashback:
Harrys perspektiv:
Vi gjorde oss redo för Lillys fest. Jag var nervös för jag vet att Oliwia ska vara där och jag har inte pratat med henne på 7 månader.
-Are you ready Harold? Frågar Louis.
-Yes, I'm coming, svarade jag och gick mot dörren där alla stod och väntade. Vi gick tillsammans mot taxin som skulle köra oss till Lilly.
När vi var framme så gick vi mot dörren och ringde på. Vi hörde steg inifrån som kom närmare och närmare. Dörren öppnas och där står Lilly framför oss.
-Hi guys, säger Lilly glatt till oss.
-Hi, svarar vi och går in. Vi alla tar av oss våra jackor och går in mot vardagsrummet. Nath springer mot Niall och hoppar upp i hans famn. Och Lilly ger Liam en stor kram. Det är jätte kul att se Nath och Lilly igen, vi har ju inte sett dom på hur länge som helst. Lilly har också bjudit Eleanour och Perrie men dom kommer inte förrän senare. Plötsligt ringer det på dörren och Nath och Lilly springer ut i hallen. Dom börjar prata svenska så jag förstår att det är Oliwia som har kommit. Efter några minuter så kommer Lilly och Nath tillbaka följt av Oliwia. Hon tittar sig runt om i rummet och när hon ser mig så mötts våra blickar.
 
Flashback:
Oliwias perspektiv:
Min och Harrys blickar möts och det går en lite konstig känsla genom min kropp. Son tur så avbröts det av att det ringer på dörren. Det är Perrie och Eleanour som har kommit. Jag blir glad av att se dom, det var så länge sedan sist. När alla är samlade så är det dags att äta så vi alla sätter oss vi det stora bordet och börjar äta. Efter maten så sätter Lilly på dom bästa party låtarna på högsta volym och alla börjar dansa. Vi alla har så kul. Efter några party låtar så kommer det en lugn låt. Alla dansar vidare förutom jag. Jag går och sätter mig i soffans ena hörn. När jag hade satt mig så tittar jag bort mot den andra sidan av soffan och då ser jag att Harry också hade satt  sig ner på den andra änden av soffan. Jag tittade på honom en stund men när han tittade tillbaka på mig så tittade jag snabbt ner i mitt knä. Jag hörde hur Harry kom närmare och närmare mig i soffan.
-So…do you wanna dance with me? Frågar han mig.
-I don't know Harry, svarade jag.
-Come on, we can dance as friends.
-I... Okey lets do it.
-Great, come on.
Jag och Harry reste oss upp och började dansa tillsammans. Det kändes lite "awkward" i början, men sen gick det en skön känsla igenom hela min kropp. Fast jag inte ville erkänna det för Harry så hade jag saknat honom oerhört mycket. När vi alla hade dansat klart så satte sig alla vid det stora bordet i Lillys vardagsrum. Nu skulle vi äta efterrätt. Lilly hade gjort hennes jätte goda, berömda kladdkaka som jag älskade. När vi alla hade ätit upp så gick alla tillbaka och satte sig i soffan förutom jag och Lilly. Jag hjälpte henne att plocka undan alla tallrikarna. Efter att vi hade samlat ihop alla tallrikarna så gick vi ut i köket och satte in alla tallrikarna i diskmaskinen.
-Just det! Sa Lilly plötsligt när vi höll på att sätta in tallrikarna.
-Vadå?? Frågade jag henne förvånat.
-Jag kom på att jag måste hämta en disktablett till diskmaskinen bara, svarade hon
-Jaha, okej, sa jag och sen gick hon för att hämta en disktablett. Det tog en lång tid innan hon var tillbaka och jag undrade var hon var. När jag hade lagt in all disk i diskmaskinen så såg jag att där låg disktabletter till diskmaskinen i skåpet under diskhon.
-Lilly!! Jag har... Sa jag men jag avbröts av att Harry kom in i köket.
-Hi, sa han.
-What do you want? Frågade jag förvånat.
-Lilly told me that you needed help in the kitchen so I came to help you, svarade han.
-Okey, Lilly told me that she was just gonna get something to the dishwasher. När jag hade sagt det så kom jag på att Lilly hade lurat oss båda två. Så typiskt Lilly, hon gjorde allt för att få mig och Harry att prata ut med varandra och detta var det bästa tillfället.
-What is it? Frågade Harry mig.
-You know that Lilly lied to both of us just because she wanted us to talk to each other? Frågade jag Harry.
-I know now, because you don't seem to need some help, sa han och skrattade. Jag började också skratta.
-This is so typical Lilly, to do something like this, sa jag.
-I can understand that, it seems like she is a specialist when it comes to this, sa han och log mot mig. Oh,vad jag har saknat det leendet tänkte jag
-Yes, she is, sa jag.
Jag och Harry började prata om vad vi hade gjort under dom senaste månaderna. Vi stod och pratade jätte länge tills Harry sa:
-I've missed you so much Liw.
-Harry, I…Mer han jag inte säga förrän Harry hade get mig en stor kyss på munnen. Jag visste inte vad jag skulle säga. Vi bara stod och tittade på varandra.
-I can't live without you Liw, sa han.
-I know and I've missed you to Harry, svarade jag och gav Harry en stor kram. Det kändes så skönt att vara nära Harry igen. Jag hade verkligen saknat honom.
-Come on lets go out to the others, sa Harry och tog min hand och började gå ut ut köket till dom andra.
När vi kom ut ur köket så vände sig Lilly och Nath  mot oss och log ett jätte stort leende när dom som att Harry och jag höll händer.
-Tell us!! Säger Lilly entusiastiskt.
-What? Frågar jag förvånat.
-Come on Liw, you know what I mean! Are you guys back together again?? Säger Nath. Jag tittar på Harry som nickar mot mig.
-Yes, me and Liw are back together again, säger Harry stolt.
-Yay!!! Skriker Lilly och Nath och springer fram till mig för att ge mig en stor kram. Sen började alla dansa igen. Harry kom fram till mig efter att vi hade dansat lite och gav mig en stor kram och en kyss på munnen.
 
Flashback slut:
Oliwias perspektiv:
Jag stod och log för mig själv av minnena. Det känns som en evighet sen Lilly hade den där festen. Mina tankar avbröts när det knackade på ytterdörren. Som tur vad jag helt färdig så jag sprang ner för trappan och öppnade dörren. Där utanför stod Harry.
-Hi beautiful, are you ready to go? Frågade han mig.
-Hi Harry, yes I am I'm just gonna take my handbag and jacket then I'm ready to go, svarade jag.
-Great, sa han och log mot mig. Jag tog min väska och jacka och gick ut till Harry. Vi gick mot taxin som skulle köra oss till restaurangen där vi skulle möta alla andra.

Kapitel 33!!
Nu är Harry och Oliwia tillsammans igen :)
Vad tyckte ni om detta? <3
Kommentera gärna <3

Kommentarer

  • Kåre säger:

    JAAAAAA!!!!!!
    ÄNTLIGEN!!! Jag är så glad!!
    Xx

    2013-03-17 | 15:11:34
  • Anonym säger:

    Hejsan! Såg ditt förslag på min blogg och tycker att det låter som en bra ideé! :) Länkar eran blogg nu! xx

    2013-03-26 | 12:27:34
    Bloggadress: http://niallerfanfic.blogg.se

Kommentera inlägget här: