directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Stole my heart-Kapitel 2

Kategori: Stole my heart

Previously:

Vi sätter bara in väskorna sen ser vi oss omkring på hotellet och här på östermalm.

När vi kommer tillbaka till hotellet är klockan 21.00 och alla är trötta efter den långa resan så vi bestämmer oss för att lägga oss tidigt idag.


Liams perspektiv:

Vi sitter på planet till Sverige. Det är ett buissnes plan, men det är ganska svårt att jobba på något när vi är med på planet. Niall och Louis fjantar sig och skrattar konstant och Harry och Zayn halv brottas i sätena bredvid mig, medan jag sitter och skrattar åt alla fyra. Vi ska spela in några av våra låtar till vårt album i Stockholm. Jag tycker lite synd om de andra på planet för att vi fjantar omkring en massa hela tiden.  Plötsligt lyser lampan som säger att vi måste ta på oss säkerhetsbältena och då förstår jag att vi snart ska landa i Sverige. Antagligen kommer det vara helt galet på flygplatsen när vi går av planet.

 

 Väl inne i bilen som ska ta oss till hotellet sitter jag och killar och snacka om kaoset på flygplatsen.

-Two words: Cr-azy, säger Louis.

-Do you know that´s only one word Lou? Frågar Zayn.

-What, you don´t say! Säger Louis sarkastiskt.

 

Harrys prespektiv:

På hotellet ska vi fem dela på två sviter. Jag, Niall och Louis i en och Zayn och Liam i den andra. Fansen vet inte vilket hotell vi bor på så det är tomt utanför hotellet. Vi älskar våra fans men ibland är det skönt när dom inte vet allt. Vi har fått nycklarna till våra sviter som ligger på åttonde våningen, så vi tar hissen upp med Paul och väskorna. Vi går in i våra sviter och sätter väskorna lite överallt. Zayn och Liam kommer in till oss för att Paul ska gå igenom schemat här i Stockholm. När Paul har gått hänger vi i vår svit. Nialls mage börjar kurra och vi bestämmer oss för att gå och äta någonstans. Vi går och ställer oss i hissen för att åka ner till lobbyn. Hissen stannar på våningen under och tre tjejer går in. Dom har en vild disskution på svenska och vi förstår ingenting. Plötsligt vänder sig den söta tjejen mot oss och spärrar upp ögonen.

 

Oliwias perspektiv:

Jag trycker på hissknappen och bara några sekunder senare kommer hissen.  Vi går in i hissen samtidigt som vi livligt disskuterar den bästa restaurangen att äta på. Jag höjer blicken och ser vilka dom andra i hissen är.


Detta var kapitel 2 av Stole my heart till våra kära läsare. Kommentera gärna vi vill veta vad ni tycker. Kramar <3

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: