directionsnovel.blogg.se

Halli hallå! Två tonårstjejer här. Den här novellbloggen handlar om 1D - Såklart ;) Det skulle vara snällt om ni fortsätter läsa. Hope you like it <3

Kapitel 21- Stole my heart

Kategori: Stole my heart

Previously:

-Yeah! Paul says we can go to Grooona Lund today, you are coming with us right!?! Säger Zayn uppspelt. Jag tittar på Nath och Lilly och skrattar åt hur han sa Gröna Lund.

-Of course we´re going with you guys! Säger jag mellan skratten. Ja, denna dagen kommer definitivt att bli rolig.


Lillys perspektiv:
Oliwia, Niall, Louis och Harry är som småbarn på julafton. Dem är så uppspelta och entusiastiska över att vi ska på Gröna Lund. Vi andra var såklart också jätte glada och så men vi kan behärska oss bättre. 
-Liw ta det lugnt! säger Nath till Oliwia som sitter och små hoppar i sätet. 
-Kan inte, ska bli så kul! Jag ÄLSKAR karuseller!! Säger hon. 
-Haven't I said no Swedish?!? Påpeka Niall för typ tolfte gången. 
-Sorry babe, säger Nath och pussar honom på kinden. Bilturen gick fort och vi var snabbt framme vid Gröna Lund. Men snabba steg springer vi till kassan och sen stannar vi precis innanför och ser oss omkring. 
-Where should we start? Frågar Liam glatt. 
-Ohhhh, look at that one. Can we please ride that one first!! Bedjar Oliwia. 
-Okey, let's go, ropar Louis och sen bär det av. 
 
Louis perspektiv:
Timmarna gick och vi har så sjukt kul. Nu ville Nath och Oliwia åka kärlekstunneln och dom drar iväg oss dit. 
-Don't you want to ride it? Frågar Liam Lilly. 
-No, it's not my style it's seams so geeky, svarar hon och Oliwia slår till henne på armen. De säger några få ord till varandra på svenska. 
-Can't you even ride it for me? Frågar Liam och plutar med underläppen. 
-Okey I can do it for you I guess, säger hon och skrattar. Nu känner jag mig lite ensam. Utan Eleanor blir det lite ensamt vi tillfällen som detta. Det ser ut som om Zayn känner samma sak utan Perrie. 
-Zayn will you ride with me? Frågar jag Zayn. 
-Of course I will, säger han och skrattar. Vi tar upp fyra båtar och jag och Zayn tar sista båten. Vi åker genom fler olika kända kärleksscener. Man kan höra Oliwia skratta hela tiden från båten framför. Vid slutet ser vi en skylt där det står att det finns en kamera precis innan slutet. 
-Let's pose, säger Zayn och vi poserar roligt. 
 
Harrys perspektiv: 
Vi stod och skulle köpa bilderna som togs i kärlekstunneln. När vi fick dom skulle tjejerna omedelbart titta på alla bilderna så Nathalie tog bilderna ifrån Liam och började titta igenom dom. Oliwia ger ifrån sen en massa aw och naw ljud när hon tittar på bilderna. Vi andra gick bort till dom och tittar på bilderna. Först var det Nath och Niall som satt och titta rakt in i kameran och sitter tätt intill varandra. Sen var det Liam och Lilly där Lilly nästan sitter i Liams knä och han kysser henne på kinden och hon tittar in i kameran. Sen kom jag och Oliwia där jag kittlar henne så att hon skrattar riktigt mycket. Sist var det Louis och Zayn där Louis satt framför Zayn och lutar sig bak i hans knä och ler lite fånig medan Zayn sitter och ser full ut. 
-Great pictures, skrattar Niall. 
-Yeah really good. I love the picture of Zayn and Louis, säger Oliwia. 
-I know right! Zayn and I are like made for etch other, säger Louis romantiskt och blinkar mot Zayn som skrattar för fullt. 
 
Zayns perspektiv:
Vi åkte ännu fler karuseller och nu sitter vi på ett hamburgarställe inne på tivolit. Klockan var typ 19:30 och vi var ganska hungriga allihop. 
-We're gonna go and get a refill of soda any of you want more? Frågar Lilly och Nathalie. Jag och Zayn vill ha mer så de tar våra glas också. Vi skrattar åt något roligt som Niall sagt, men avbryts av ett skrik. Borta vid påfyllningen av dricka står tre killar vid Nath och Lilly. En av dom håller ett fast grep om Lillys handled. Liam och Niall slutar le och ser förbannade ut och även vi andra blir arga. Liam och Niall flyger upp från stolarna och springer bort till Lilly och Nath. Vi andra springer efter. Tjejerna börjar skrika en massa på svenska och Lilly drar allt vad hon kan för att killen ska släppa greppet om hennes handled. 
-Let her go!! Ryter Liam. 
-Dude chill we're just having a talk with the sexy girls, skrattar en av killarna. Dom är uppenbarligen fulla men det är ingen ursäkt för att ge sig på två oskyldiga tjejer. 
-He said let them go, säger jag irriterat. 
-Hey guys isn't this that british gay band, ehh what's their name again. Oh that's right one direction, säger han som håller fast Lilly. 
-Are you gonna sing to us until we let go? Säger en av dom. 
-We are eight against three of you so just let them go so this not turns ute in an ugly way, säger Harry hotfullt. 
Lilly verkar tappa tålamodet och slår till killen som håller fast henne rakt i magen så hårt att han tappar andan och släpper taget om henne.  Då puttar Niall och Liam bort de andra två och tar tjejernas händer och går därifrån. 
-Are you okey? Frågar Liam och kramar om Lilly. 
-Yeah but my wrist hurt a little bit, svarar Lilly. Vi tar en titt på hennes handled och den är helt röd efter det hårda greppet killen hade. Liam tittar förbannat och sorgset på hennes handled. 
-Let's just go back to the hotel, säger Louis och alla följer tyst efter honom.

Här har ni kapitel 21!
Hoppas ni gillar att vi tog till lite mer drama!
Kommentera gärna, Kramar<3

Kommentarer

  • Kåre säger:

    Det var jättebra och roligt!!!!!!! Älskade det!!

    2013-01-08 | 17:16:16

Kommentera inlägget här: